DV020-Tombola-Oxivir-Cover-Articol-V3.jpg DV020-Tombola-Oxivir-Cover-Articol-V3.jpg

Inscrie-te la Tombola Oxivir pana pe 30 aprilie!

Testeaza acum singurul detergent dezinfectant care distruge coronavirusul si toate celelalte virusuri in doar 30 de secunde si descopera avantajele utilizarii unui SINGUR produs de curatare si dezinfectare in TOATE zonele de lucru si pe TOATE tipurile de suprafete. 

Eficacitate. Siguranta. Eficienta. Durabilitate. Oxivir iti ofera cea mai buna alternativa la dezinfectantii traditionali, oferind o eficacitate virucida completa, este delicat cu suprafetele si prezinta cel mai redus risc pentru personal si clienti. Ingredientul activ, peroxidul de hidrogen, se descompune in apa si oxigen ecologice la numai cateva minute după utilizare, fara a lasa reziduuri potential daunatoare sau care ar putea modifica aspectul suprafetei.

Obtine pentru business-ul tau unul dintre cele 10 pachete Oxivir, completand formularul de mai jos pana pe data de 30 aprilie. Fiecare pachet contine: 3 x Oxivir Excel Wipe, 1 x Oxivir Excel 0.75L, 1 x Oxivir Excel 5L.

Tombola Oxivir este dedicata afacerilor din Romania (companii private sau PFA), din orice industrie, putand sa se inscrie in numele acestora asociatii, actionarii, administratorii sau oricare dintre managerii din companie. Regulamentul complet poate fi gasit aici.