Impactul asupra mediului

ESG Protect Web Banner V1 ESG Protect Web Banner V1

Siguranță

În calitate de companie cu o cifră de afaceri de mai multe miliarde de dolari, care desfășoară afaceri în peste 170 de țări, Diversey primește, fabrică, administrează, depozitează și distribuie o cantitate enormă de produse, de la materii prime la produse finite. Volumul considerabil de lucrări pe care profesioniștii din lanțul de aprovizionare îl gestionează în fiecare zi ar putea determina observatorul ocazional să ajungă la concluzia că cel puțin câteva accidente de muncă ar fi inevitabile. Și, fără măsuri de precauție extreme, acesta ar fi cu siguranță cazul.

 

Prin urmare, este incredibil faptul că, în perioada de șase luni cuprinsă între 1 august 2018 și  31 ianuarie 2019, echipa globală de aprovizionare a Diversey, care cuprinde sute de angajați dedicați în întreaga lume, nu a suferit accidentări înregistrabile. Nici măcar una. În mod clar, acesta nu este genul de realizare pe care îl pui pe seama norocului.

Safety_2019-A4-en copy_0.

 

 

Pentru a fi sigură, Diversey se mândrește cu acțiunile întreprinse pe tot parcursul anului pentru a asigura siguranța angajaților. Atingerea acestui reper de șase luni reprezintă o validare a acestui angajament, reflectând o cultură a siguranței pe care echipele din cadrul lanțului de aprovizionare al Diversey au dezvoltat-o și au alimentat-o de-a lungul anilor. Aspectele importante ale acestei culturi includ raportarea evenimentelor la limita de producere a unui accident, observațiile privind comportamentele, formarea continuă și încorporarea siguranței în activitățile de zi cu zi.

 

Evoluția lanțului de aprovizionare

Excelența operațională în cadrul unităților Diversey excede calitatea, eficiența și productivitatea. Abordarea noastră include, de asemenea, un accent puternic pe găsirea de modalități de îmbunătățire continuă a performanței în ceea ce privește sustenabilitatea în clădirile noastre. Obiectivele pentru viață ale Diversey impun reducerea cu 10% a consumului de energie electrică, a emisiilor de gaze cu efect de seră și a deșeurilor; și o reducere cu 5% a consumului de apă până în 2025. Aceste obiective sunt normalizate în funcție de volumul de produse și vor utiliza anul 2018 ca punct de referință nou.

 

Pe lângă stabilirea noului nostru punct de referință, am creat un grup operativ în cadrul lanțului de aprovizionare pentru a identifica cele mai bune practici și pentru a le integra în amprenta procesului de producție la nivel global. În unitățile Diversey din întreaga lume au fost finalizate audituri pentru a găsi soluții noi și pentru a evidenția domenii care au nevoie de îmbunătățiri. Pe măsură ce aceste oportunități sunt puse în aplicare, ne așteptăm ca punctul nostru de referință din 2018 să înceapă să se îndrepte spre obiectivele noastre din 2025.

LIT-Sustainability_Report_2019-