Odorizante pentru aer
Tehnologie unică de neutralizare a mirosurilor pentru menținerea prospețimii în toate spațiile

Thumbnail Thumbnail

Mirosurile influențează experiența oaspeților


Mirosurile neplăcute sunt eliminate cu soluțiile de odorizare a aerului Good Sense de la Diversey, care eliberează parfumuri extraordinare. Primul lucru care îi va întâmpina pe oaspeții dumneavoastră va fi mirosul plăcut al noului odorizant de aer de uz zilnic, creând un sentiment pozitiv de confort care va îmbunătăți experiența oaspeților.

 

Soluțiile noastre Good Sense de odorizare a aerului sunt prevăzute cu o tehnologie brevetată unică pe bază de gel activ, care elimină chimic mirosurile neplăcute la sursă, pentru o performanță superioară. Această Tehnologie de Neutralizare a Mirosurilor (Odor Neutralizing Technology, O.N.T.) neutralizează mirosurile neplăcute, emanând un parfum proaspăt și plăcut.

 

Gama de soluții de odorizare a aerului Good Sense

Soluțiile noastre Good Sense mențin mirosul proaspăt în toate zonele, fiind ideale pentru odorizarea eficientă a spațiilor publice, barurilor, camerelor de hotel, restaurantelor, birourilor, toaletelor etc.

 

Oferim diverse tipuri de soluții, de la aerosoli, flacoane cu pulverizator, dozatoare automate la difuzoare de arome sau serviciul de odorizare a aerului Good Sense.

 

Oferta noastră de soluții de odorizare a aerului pe bază de O.N.T.:

  • Acțiune continuă: Soluții de odorizare a aerului care ajută la menținerea unui nivel ridicat de control al mirosurilor în diverse medii, pe o perioadă lungă de timp.
  • Acțiune instantanee: Soluții manuale de odorizare a aerului pentru eliminare instantanee a mirosurilor neplăcute.
  • Acțiune reziduală: Soluții care mențin acțiunea chimică de durată pentru spații mascate sau inaccesibile.
ONT

Serviciul Good Sense

Serviciul Good Sense reprezintă programul Diversey complet de odorizare a aerului din întreaga clădire. Serviciul Good Sense utilizează sistemul existent de aer condiționat/ventilație al clădirii, ca mijloc de difuzare a agenților dezodorizanți, în condiții de siguranță, în toate zonele clădirii. Astfel, fiecare birou, hol, coridor, recepție, sală de ședințe, dormitor și centru wellness va dispune de un aer lipsit de mirosuri neplăcute, cu intervenție minimă.