Îngrijirea bucătăriei
Soluții simple, sigure și sustenabile de management al siguranței alimentare și curățeniei

Thumbnail Thumbnail

Soluții eficiente de îngrijire a bucătăriei

O servire deosebită pentru oaspeții dumneavoastră începe cu un spațiu curat, protejat și pus în valoare de cele mai de încredere mărci din domeniul întreținerii bucătăriei. De la restaurante mici până la bucătării centrale de producție, tejghele pentru vânzarea cu amănuntul până la facilități pentru catering și banchete, Diversey vă înțelege afacerea și oferă soluții integrate pentru bucătărie, care vin în întâmpinarea necesităților pe care le implică serviciile alimentare din ziua de astăzi.

  • Reducerea risipei de alimente

  • Sisteme de curățare mai simple, mai sigure și mai rapide

  • Experiență îmbunătățită pentru oaspeți

  • Ambalare responsabilă

  • Controlul costurilor

  • Siguranță alimentară

 

Portofoliu cuprinzător în materie de îngrijirea bucătăriei

Prin combinarea substanțelor chimice pentru curățarea bucătăriei și spălarea mecanică a vaselor, a ustensilelor, a instruirii și a serviciilor precum IntelliDish și IntelliConsult, clienții noștri pot depăși cu succes cele mai mari provocări, datorită celor mai inteligente soluții integrate.

 

Curățarea bucătăriei
De la produse de curățare manuală a vaselor, pardoselilor și suprafețelor, produse de dezinfectare și igienizare până la detergenți specializați.

Kitchen cleaning

 

Spălare mecanică a vaselor
De la detergenți, agenți de clătire, produse de igienizare, instalații de umezire, până la programe de leasing și închiriere.

MWW

 

Ustensile de curățare
De la ustensilele pentru curățarea pardoselilor și interioare la ustensilele de curățare manuale pentru vase și echipamente de bucătărie.

Ustensile de curatare

 

Servicii
De la asistență pentru aplicații și asistență tehnică, instruire, sisteme de monitorizare, până la consultanță privind siguranța alimentară.

Servicii KC

 

Înțelegerea costurilor totale de întreținere

Indiferent de dimensiunea bucătăriei dumneavoastră comerciale, evaluarea costurilor totale de operare (TCO) ale soluțiilor dumneavoastră este esențială pentru succesul pe termen lung. Fiind un lider în industrie, Diversey colaborează cu dumneavoastră la optimizarea utilizării resurselor, eficienței chimice și respectării igienei, standardelor de siguranță și sustenabilitate și costurilor aferente.