Retail
Protejați-vă marca

Thumbnail Thumbnail

Experiența și tehnologia specifică sectorului în care activăm ne recomandă pentru a putea oferi soluții care vă protejează marca și vă ajută afacerea să prospere.

 

Diversey a cunoscut un succes global în industria de retail datorită informațiilor pe care le-am acumulat și prin modul în care înțelegem nevoile clienților noștri. Soluțiile noastre reprezintă o reflectare practică a provocărilor cu care știm că ne confruntăm și a modurilor în care definiți succesul în magazinele dumneavoastră.

 

Eficiență operațională
Fie prin sisteme de curățare integrate, la cele mai mici costuri totale de operare posibile, fie prin instruire la fața locului, vă ajutăm să economisiți bani optimizându-vă investițiile în produse, personal, resurse și echipamente.

 

Experiența clienților
Curățenia și igiena alimentară au un impact foarte mare asupra păstrării clienților, motiv pentru care soluțiile noastre abordează zonele esențiale, precum pardoselile, băile și departamentele de alimentație, pentru a minimiza riscurile și pentru a asigura conformitatea.

 

Sustenabilitate
O afacere de succes nu trebuie să fie în detrimentul sănătății mediului înconjurător sau sănătății personale, motiv pentru care oferim clienților noștri asistență, prin soluții ecologice care sunt reflectate într-o bună responsabilitate financiară și socială.

 

Oameni și siguranță
De la accidente precum căderea ca urmare a alunecării până la recuperarea după dezastre, programele noastre pot veni în sprijinul magazinelor dumneavoastră prin activități de audit, raportare și instruire îmbunătățite, satisfacție crescută a personalului și sisteme chimice infailibile.

 

What We Do For You

 

Aspectul e totul

Știați că o curățenie precară determină aproximativ 50 % dintre consumatori să nu mai revină într-un magazin? De fapt, studiile de piață ne spun că marea majoritate a consumatorilor iau în considerare factorul curățeniei atunci când decid unde să facă cumpărături. Astfel aspectul magazinelor dumneavoastră și soluțiile de curățenie și igienă pe care le utilizați devin la fel de esențiale precum produsele și serviciile pe care le oferiți.