Îngrijirea clădirilor
O abordare sistematică a curățeniei

Thumbnail Thumbnail

O abordare sistematică a curățeniei

 

Aspectul suprafețelor și pardoselilor dure este un factor important în ceea ce privește aspectul general al interiorului unei clădiri. Întreținerea incorectă a pardoselilor și suprafețelor dure va conduce la deteriorarea rapidă și la costuri de înlocuire ridicate. Pentru mulți oameni este dificil să obțină rezultatele dorite în ceea ce privește aspectul, protecția și siguranța din cauza bugetelor reduse, a lipsei de personal și a lipsei de timp.

 

Am dezvoltat soluții complete, simple și ușor de implementat care oferă un răspuns la toate provocările dumneavoastră specifice de curățare și igienă. Oferta noastră constă în detergenți zilnici pentru toate suprafețele din spațiile dumneavoastră; detergenți puternici pentru sarcini și specialități complexe pentru tipuri specifice de murdărie și pete sau cerințe specifice de igienă. 

 

Building Care

 

În combinație cu instrumentele, echipamentele și serviciile corecte, soluțiile noastre Diversey ajută la optimizarea performanței și a profitabilității companiei dumneavoastră, pentru ca dvs. să vă puteți concentra pe activitatea principală:

  • Creștere profitabilă  - Forța motrice a companiei dumneavoastră. Diversey furnizează soluții care vă ajută să atrageți clienți noi, să optimizați contractele existente, să vă extindeți gama de servicii și să pătrundeți pe piețe noi, ocupând astfel o poziție de succes.

  • Optimizarea capitalului de lucru - Gestionarea resurselor financiare este esențială pentru un obiectiv profitabil. Diversey vă ajută să simplificați procesul de achiziții și să reduceți inventarul și costurile de întreținere a echipamentelor. Fluxul de numerar este critic pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră și, prin urmare, ne angajăm să vă ajutăm să vă optimizați cheltuielile.

  • Costuri operaționale reduse - Portofoliul de soluții integrate al Diversey este conceput pentru a utiliza mai puțin, a genera mai puține deșeuri și a reduce costurile.  Analizăm întregul cost al operațiunii de curățare, de la forța de muncă până la consumabile, calitate și capital. Vă ajutăm în fiecare moment să faceți operațiunile mai ușoare, mai ecologice și mai ieftine.

  • Performanța și siguranța angajaților  - Obținerea celor mai bune rezultate din partea angajaților dumneavoastră și asigurarea siguranței acestora, acestea fac diferența între bun și excelent în industria serviciilor. Diversey ia în serios siguranța și proiectează produse, cursuri de instruire și asistență pentru a ajuta la prevenirea accidentărilor înainte de a se produce.

  • Sustenabilitate - Sustenabilitatea se referă la un obiectiv triplu: persoanele, planeta și profitul. Este vorba despre echilibru. Aceasta este activitatea centrală a Diversey de mult timp. Preocupările cotidiene precum calitatea aerului din interior, nevoile de curățare ecologică și impactul asupra mediului câștigă rapid teren și influențează deciziile de achiziție.  Vă ajutăm nu doar să răspundeți, ci să și conduceți.

  • Inovare continuă - Partenerii de aprovizionare trebuie să vină cu idei noi pentru a vă îmbunătăți și a vă dezvolta afacerea. Diversey este lider mondial în ceea ce privește soluțiile de îngrijire a clădirilor și deține o expertiză vastă în industrie, în domenii precum sănătate, retail, servicii alimentare, ospitalitate, fabricarea produselor alimentare, ambalare și multe altele.  Bazați-vă pe noi pentru cunoștințe de piață, sisteme de produse, metodologii și asistență care vă vor ajuta să avansați mai rapid pe calea spre creștere profitabilă.