Îngrijirea Materialelor Textile
Fiecare pas al procesului de spălare a rufelor este valoros 

Thumbnail Thumbnail

Soluții eficiente și durabile de îngrijire a materialelor textile pentru companiile din întreaga lume.

 

Indiferent dacă este vorba de țesături de calitate pentru oaspeții dumneavoastră sau de lenjerie igienică pentru pacienți, fiecare companie aspiră să le ofere clienților săi soluțiile cele mai eficiente. La Diversey, depunem eforturi pentru a atinge acest obiectiv, oferind soluții inovatoare de îngrijire a țesăturilor care nu numai să reducă costurile și să stimuleze sustenabilitatea, ci să și răspundă nevoilor industriei și clienților dumneavoastră în ceea ce privește spălarea rufelor.

 

 

Abordarea noastră sustenabilă

 

În calitate de companie internațională, suntem incredibil de sensibili la includerea sustenabilității în toate soluțiile noastre. De aceea, căutăm în permanență modalități noi și mai inteligente de conservare a resurselor pentru clienții noștri, obținând în același timp o creștere reală și semnificativă. Concentrându-ne asupra ciclului complet de viață al țesăturilor, ajutăm companiile să își păstreze țesăturile și să își optimizeze resursele pentru a ajuta la protejarea mărcii acestora, dar și a planetei noastre.

 

Experții noștri în îngrijirea țesăturilor oferă asistență de la selectarea inițială a țesăturilor până la eliminarea finală. Această abordare holistică ne diferențiază de concurenții noștri și le oferă clienților noștri informații și soluții cuantificabile care contribuie la îmbunătățirea experienței oaspeților, la reducerea costurilor operaționale și la operațiuni mai sustenabile.

 

Fabric Care Icons