Abordarea noastră privind sustenabilitatea

 

Implicațiile crizei climatice, precum și deficitul ridicat de resurse sunt resimțite peste tot pe planetă și creează noi provocări complexe pentru business și societate. De exemplu, în prezent trăim într-o lume unde trei miliarde de oameni la nivel global duc lipsă de facilități de spălare a mâinilor acasă, fapt ce expune milioane de oameni la riscul de a contracta COVID-19, precum și multe alte boli infecțioase. În același timp, 40% din populația lumii este afectată de deficitul de apă, iar criza climatică accelerează creșterea temperaturii ceea ce rezultă în incendii de pădure, randamente agricole reduse și impacturi asupra sănătății care au legătură cu căldura, printre multe altele. 

 

Child in Cebu, Philippines using Soap for Hope soap

 

În această lume dinamică, afacerile trebuie să se asigure că funcționează într-un mod în care minimizează continuu impactul asupra mediului și să ofere valoare societății. Fiind un lider în furnizarea de soluții de igienă, prevenție a infecțiilor și soluții de curățare, Diversey joacă un rol unic. Recunoaștem că cea mai mare oportunitate pentru mediul înconjurător și impactul asupra societății nu se află doar în cadrul operațiunilor noastre, dar și în furnizarea de produse și servicii care permit clienților să minimizeze amprenta proprie asupra mediului și să funcționeze mult mai eficient. 

 

Ca rezultat, sustenabilitatea este un factor fundamental în toate operațiunile noastre. Este inerentă modelului nostru de business: noi inovăm soluții sustenabile pentru clienți care protejează și au grijă de planetă, rezultând un ciclu virtuos de beneficii pentru Diversey și toți stakeholderii noștri.

 

Strategia noastră 

Cu ocazia emiterii raportului de sustenabilitate pentru anul 2021, dorim să lansăm noua strategie de sustenabilitate: Protecție. Îngrijire. Sustenabilitate., pentru a coordona prioritățile și acțiunile noastre de mediu, sociale și de guvernare (ESG). Strategia noastră este susținută atât de obiectivele noastre pentru anul 2030, cât și de obiectivele pe termen scurt care reduc și mai mult impactul asupra mediului, adresează inegalitatea socială și livrează soluții pentru a ne ajuta clienții să își îndeplinească propriile obiective de sustenabilitate. 

Angajament de sustenabilitate Diversey Romania