Contractanți de servicii de curățenie

Thumbnail Thumbnail

Diversey privește dincolo de simple produse pentru a oferi soluții inovatoare care creează valoare pentru contractanții de servicii de curățenie.

 

A furniza servicii de curățare a unităților guvernamentale pe piața competitivă de astăzi nu este deloc ușor. Indiferent dacă este vorba de economii de livrare, durabilitate sau calitate, clienții așteaptă pur și simplu mai mult. În calitate de lider mondial în curățenie și igienă, înțelegem aceste provocări și proiectăm soluții care vă ajută să desfășurați cu succes operațiuni de curățare a clădirilor. Prin integrarea celor mai bune substanțe chimice, instrumente și mașini în programele noastre cu valoare adăugată, ne ajutăm clienții să ofere o eficiență operațională reală și răspundem provocărilor cu soluții mai inteligente.

 

Asistență pentru contractanții de servicii de curățenie

Ne considerăm partenerul dumneavoastră în ceea ce privește succesul și colaborăm cu dumneavoastră pentru a utiliza mai puțin și a risipi mai puțin, toate cu un cost mai mic pe termen lung. Vă stăm la dispoziție la fiecare pas pentru a vă ajuta să coordonați operațiuni mai simple și mai ecologice, susținute de cele mai bune soluții de servicii de curățenie.

 

Optimizarea produselor


Oferim asistență pentru aplicații, inclusiv îngrijirea pardoselilor, îngrijirea toaletelor, controlul mirosurilor, controlul infecțiilor și multe altele, stimulând consecvența operațiunilor dumneavoastră.

 

Asistență dedicată


Datorită asistenței non-stop privind vânzările, marketingul, prețurile și suportul tehnic destinate sprijinirii contractanților de servicii de curățenie, dumneavoastră și echipele dumneavoastră sunteți siguri că beneficiați de servicii fiabile pentru toate nevoile dumneavoastră de curățare.

 

Parteneriate cu cooperativele și grupurile de achiziții
Am încheiat parteneriate cu cooperative și grupuri de achiziții de renume pentru a le oferi clienților noștri accesul la o gamă largă de produse dovedite.

 

Școala de instruire BSC
Pentru a garanta cele mai bune practici și cunoașterea celor mai noi tehnologii de curățare, organizăm cursuri de instruire practică pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră.

 

Instrumente digitale
Clienții noștri pot accesa site-ul nostru de instrumente digitale pentru instruire continuă și informații despre producție utilizând platformele noastre eLearning & eTools, precum și videoclipurile și materialele tipărite.

 

Asistență pentru certificare LEED-EBOM
Putem contribui la obținerea unei condiții preliminare și a până la șase puncte pentru certificarea LEED-EBOM, ceea ce reflectă angajamentul nostru de a fi un adevărat lider în sectorul ecologic.