Robotică TASKI Intellibot
Mai multă productivitate, mai puțin efort

Thumbnail Thumbnail

TASKI Intellibot - lider în curățarea autonomă „fără mâini”

 

Roboții TASKI Intellibot reprezintă o simbioză între cele mai recente progrese tehnologice în materie de senzori ai roboților și toate caracteristicile unei mașini de curățat de înaltă clasă pentru o eficiență maximă a clientului și cele mai bune costuri totale de operare.

swingobot2000-efficiency_icons

Nu mai irosiți timpul necesar pentru principalele priorități.

Soluțiile autonome de curățare Intellibot sunt ca un lucrător suplimentar în unitatea dumneavoastră. Ele permit dublarea eficienței la locul de curățare, fapt care ajută la controlul costurilor în continuă creștere din industria curățeniei. Noul Swingobot 2000 este pentru multe companii un răspuns la eforturile de a-și spori eficiența. Pe lângă impactul economic, noul Swingobot 2000 garantează un rezultat al curățeniei fiabil și de înaltă calitate, într-o manieră sustenabilă.

 

Simplitate operațională excelentă – elementul-cheie îl reprezintă ecranul tactil mare și modern, bazat doar pe pictograme simple și auto-explicative. De asemenea, puteți alege între mai multe limbi, iar software-ul inteligent permite adresarea de întrebări, pentru a afla mai multe despre fiecare meniu. Pe lângă utilitatea ridicată, nivelul de siguranță pentru utilizator și pentru mediu este, de asemenea, cel mai ridicat posibil.