ClearKlens® Soluții de igienă pentru industriile de științe ale naturii

Thumbnail Thumbnail

Protecție eficientă a integrității producției

 

De la dezinfectanți sterili la sisteme de spălare fără demontare (CIP), soluțiile ClearKlens oferă rezultate garantate de curățare, în același timp optimizând eficiența și sustenabilitatea companiei dumneavoastră.

 

De la dezinfectanți sterili la sisteme de spălare fără demontare (CIP), soluțiile ClearKlens oferă rezultate garantate de curățare, în același timp optimizând eficiența și sustenabilitatea companiei dumneavoastră..

 

cGMP

Gamă produsă într-un mediu controlat conform bunelor practici de fabricație actuale

 

Gama ClearKlens este produsă conform principiilor bunelor practici de fabricație actuale (ISO 22716). Gama noastră de produse sterile este fabricată în camere sterile acreditate conform acelorași standarde care se aplică camerelor sterile în care se vor utiliza produsele concepute de noi.

 

BPR compliant products

Formulă aprobată BPR 

 

Regulamentul privind produsele biocide (BPR) prevede omologarea produselor biocide de către Uniunea Europeană, urmând să devină procedura standard pentru toate statele membre. Având în vedere investițiile semnificative în fiecare formulă, vă încredințăm că gama de produse ClearKlens de la Diversey este compatibilă cu sectorul farmacologic.

 

ClearKlens high-standard products

Testare conform standardelor aplicabile

 

Produsele biocide ClearKlens sunt testate conform standardelor aplicabile pentru a demonstra eficacitatea împotriva bacteriilor, fungilor și sporilor. Datele de testare complete sunt disponibile la cerere.

 

Sterile packaging

Integritatea ambalajelor  

 

Gama sterilă ClearKlens este produsă în condiții sterile pentru a asigura integritatea produsului. Ambalajele noastre au fost testate cu rigurozitate pentru a asigura faptul că integritatea produsului nu este compromisă înaintea sau pe durata utilizării.

 

global formulations

Formule standard, protejate la nivel global

 

Formulele produselor ClearKlens sunt standard la nivel mondial și sunt protejate împotriva modificării, asigurând faptul că nu vor interveni modificări decât din motive independente de voința companiei Diversey și în baza unei notificări prealabile.

 

Product documentation

Produse însoțite de documentație tehnică completă  

 

Gama ClearKlens este însoțită de documentația relevantă, inclusiv:

  • Certificat de analize
  • Certificat de iradiere
  • Certificat de sterilitate
  • Copii ale datelor de testare
  • Date privind carbonul organic total (COT) și toxicitatea (LD50)
  • Metode de testare HPLC (cromatografia de lichide de înaltă performanță) pentru reziduuri
  • Specificații de fabricație
  • Specificații privind procesul și ambalajele, dacă este cazul