Industria ospitalității
Soluții eficiente și sustenabile pentru un nivel superior de satisfacție a oaspeților

Thumbnail Thumbnail

Expertiza și abordarea noastră inovatoare cu soluții complete contribuie la furnizarea de servicii sigure, eficiente și sustenabile.

Oaspeții dumneavoastră se așteaptă la o atmosferă sigură, impecabilă, un miros proaspăt, precum și o experiență de înaltă clasă. În calitate de lider mondial în soluții de igienă cu accent deosebit pe ospitalitate, Diversey îmbunătățește experiența oaspeților în vederea obținerii unui nivel superior de satisfacție și loialitate. Fiecare dintre soluțiile noastre începe cu înțelegerea necesităților dumneavoastră de afaceri și a provocărilor cu care vă confruntați.

Hospitality Values

Implementarea de soluții eficiente și ușor de folosit asigură consecvență în toate unitățile și se adresează preocupărilor care afectează veniturile și rezultatele financiare, inclusiv atragerea și fidelizarea oaspeților, consolidarea mărcii, gestionarea costurilor cu forța de muncă și utilitățile, precum și aplicarea de soluții și practici sustenabile, mai prietenoase cu mediul.

Furnizor de soluții complete pentru industria de ospitalitate

Clienții noștri au încredere în soluțiile pe care le oferim deoarece abordăm curățenia în mod holistic, fiind partener în materie de igienă și furnizând asistență pas cu pas. Indiferent de dimensiunile hotelului sau afacerii dumneavoastră din domeniul ospitalității, concepem un sistem unic de curățare care vi se potrivește.

Total Solutions Approach

Aceste soluții pot fi maximizate prin programele noastre de ospitalitate:

  • Restaurant inteligent
  • Spălătorie sustenabilă
  • Menaj eficient

ECONOMIE, CREȘTERE și MONITORIZARE cu Diversey

Prin modelul de ECONOMIE, CREȘTERE și MONITORIZARE, Diversey duce operațiunile de curățare din spălătorie, restaurant și zonele dedicate oaspeților la un nou nivel, într-o manieră productivă și responsabilă, urmărind în același timp performanța dumneavoastră.

ECONOMIE cu produsele chimice, forța de muncă, costurile cu utilitățile și deșeurile, cu procese și soluții eficiente.

CREȘTERE a vânzărilor, prin comunicarea cu clienții și experiențele excelente ale oaspeților.

MONITORIZARE a performanței și îmbunătățirilor, prin soluțiile platformei Internet Of Clean.