Îngrijire Personală
Pentru că fiecare moment contează

Thumbnail Thumbnail

Când vine vorba de îngrijirea pielii, știm că orice moment aparent neînsemnat are un impact foarte mare, indiferent de sectorul dumneavoastră de activitate.

Compania Diversey este hotărâtă să schimbe abordarea în ceea ce privește îngrijirea personală prin intermediul inovațiilor continue și a colaborării cu clienții săi. Soluțiile noastră pentru igienă vin în întâmpinarea unei mari varietăți de necesități din multe industrii, inclusiv de ospitalitate, food service, asistență medicală și retail.

 

Lider în soluții de îngrijire personală

În contextul menținerii stării de sănătate a oaspeților și angajaților dumneavoastră, igiena mâinilor este o componentă vitală a eforturilor de eliminare a germenilor periculoși. Diversey creează soluții eficiente pentru necesitățile și provocările specifice spațiilor pentru care sunt concepute.

 

Zona de interacțiune cu clienții
Clienții consideră în general că gradul de curățenie din zona de interacțiune cu clienții reflectă standardele de igienă din zonele care nu sunt accesibile publicului. Abordarea dumneavoastră privind igiena mâinilor oferă o reasigurare și, prin urmare, oferim soluții sigure, sigilate în mod igienic, cu sisteme de distribuire robuste anti-furt, care asigură disponibilitatea constantă, costuri totale de operare mai mici și niveluri mai mari de satisfacție a clienților, pentru a vă proteja marca.

 

Zonele care nu sunt accesibile publicului
Dorim să vă ajutăm să vă concentrați asupra afacerii dumneavoastră, motiv pentru care proiectăm produse de igienă a mâinilor mai sigure, mai simple și mai puțin intruzive, care se integrează perfect în procesele dumneavoastră de bază. Acest lucru îi permite personalului dumneavoastră să lucreze la aceleași standarde ridicate în orice moment, în toate zonele de aplicare, centrele și regiunile geografice.

 

Sălile de clasă
Știm că siguranța elevilor și a personalului este prima dumneavoastră prioritate. Știți că o bună igienă a mâinilor este cel mai eficient mod de oprire a răspândirii virozelor, a gripei și a altor infecții în școli. Venim în întâmpinarea priorităților dumneavoastră cu soluții de igienă a mâinilor pentru a preveni răspândirea germenilor, în același timp oferind produse fără alergeni pentru susținerea sănătății elevilor și cadrelor didactice.

 

Asistența medicală
Știm că mâinile curate salvează vieți deoarece igiena mâinilor este prima măsură eficientă în stoparea transmiterii infecțiilor care pot fi prevenite. Vă împărtășim angajamentul de a continua îmbunătățirea conformității igienei mâinilor și oferim soluții care vă ajută să respectați cele 5 Momente importante pentru Igiena Mâinilor prevăzute de Organizația Mondială a Sănătății în contextul îngrijirii pacienților.

 

Camerele de oaspeți
Știm că produsele de igienă personală pe care le puneți la dispoziția oaspeților reprezintă o oglindire a valorilor dumneavoastră și reprezintă o ocazie de a îmbunătăți experiența oaspeților dumneavoastră. Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a crea soluții atractive, și chiar personalizate, de îngrijire personală, inclusiv mărci de clasă mondială pe care oaspeții le cunosc și în care au încredere. Le distribuim reducând deșeurile din plastic și oferim sustenabilitate de top, precum și costuri excelente de utilizare.

 

Game de produse acreditate

Deținem un portofoliu solid de game internaționale de produse care acoperă necesitățile unice ale tuturor sectoarelor pe care le deservim. Clienții noștri apelează la noi pentru că soluțiile noastre sunt fiabile, inovatoare și rentabile. Aceștia rămân alături de noi deoarece serviciile noastre și atenția la detalii sunt de neegalat.

 

Accesibilitate globală

Cu activitate pe șase continente, ne angajăm să creăm un impact pozitiv sustenabil, îmbunătățind viața oamenilor din întreaga lume și venind în întâmpinarea nevoilor presante ale comunităților în care suntem prezenți și în care activează clienții noștri.

 

Soap For Hope™

Peste 7 milioane de copii mor în fiecare an din cauza unor boli care pot fi prevenite prin simpla spălare a mâinilor. Și, în fiecare an, un hotel tipic cu 400 de camere generează 3,5 tone de deșeuri solide de săpun. Deșeurile respective sunt fie transportate la un depozit de deșeuri, fie sunt expediate la o unitate de reciclare globală, ceea ce înseamnă costuri considerabile pentru hoteluri.

Programul nostru Soap for Hope învață comunitățile expuse riscurilor să recupereze resturile de săpun din hoteluri și să le transforme în noi săpunuri solide.

 

Igiena mâinilor promovată de Organizațiilor private pentru siguranța pacienților (POPS)

În calitate de membri ai programului de Igienă a mâinilor al Organizațiilor private pentru siguranța pacienților, organizație creată de Departamentul de Servicii și Siguranță al Organizației Mondiale a Sănătății, ne propunem să ne folosim întreaga capacitate de la nivel mondial pentru a îmbunătăți implementarea recomandărilor OMS în diverse părți ale lumii, inclusiv țările în curs de dezvoltare.

 

Împreună, depunem eforturi pentru a reduce infecțiile asociate asistenței medicale la nivel global, inclusiv agenții patogeni cu rezistență antimicrobiană.