Administrarea clădirilor

Thumbnail Thumbnail

Oferim soluții care economisesc timp și sporesc profiturile, în același timp creând plusvaloare pentru clienții dumneavoastră.

 

Credem că operațiunile de curățare pot fi încununate de succes numai dacă se îndeplinesc toate nevoile părților interesate. Prin urmare, fiecare soluție Diversey începe prin înțelegea nevoilor clienților noștri. În calitate de lider în domeniu, punem în practică experiența și viziunea noastră pentru a crea noi oportunități ce îi ajută pe contractanții de servicii de întreținere a clădirilor să își dezvolte afacerea.

Value Creation

 

Eficiență operațională
Analizăm costurile totale de curățare, de la forța de muncă până la echipamente și de la calitate până la capital, și oferim soluții pentru operațiuni mai simple, mai ecologice și mai rentabile.

 

Dezvoltare profitabilă
Succesul dumneavoastră depinde de dobândirea constantă de noi clienți, precum și de optimizarea contractelor existente. Vă ajutăm să vă îndepliniți aceste obiective prin concepte de bună practică, diferențiere prin punere în aplicare și economii.

 

Inovare continuă
Pentru ca afacerile să se dezvolte rapid, inovăm în permanență sistemele de produse, metodologiile și asistența, punând la dispoziție cunoștințele de piață pentru a oferi soluțiile potrivite la momentul potrivit.

 

Sustenabilitate
Definim soluții sustenabile, cu avantaje directe pentru oameni, planetă și profituri. Indiferent că este vorba despre produsele ecologice, sistemele de dozare și diluare de top sau gestionarea atentă a resurselor, scopul nostru este să conferim echilibru afacerii dumneavoastră.

 

Oamenii și siguranța
Menținerea motivației și a siguranței echipelor dumneavoastră este ceea ce face diferența dintre operațiuni acceptabile și operațiuni excelente de curățare. Luăm în serios siguranța și punem la dispoziție accesorii, training și asistență pentru a contribui la prevenirea accidentărilor și simplificarea sarcinilor.

 

Optimizarea capitalului circulant
Simplificând achizițiile, reducând necesarul de stocuri și diminuând costurile pentru echipamente, companiile pot prelua controlul eficienței, generând profit. Oferim asistență clienților cu sisteme inteligente de gestionare a flotei, soluții financiare, urmărire și monitorizare inteligentă.

 

Soluții integrate de administrare a clădirilor

Suntem mândri de faptul că oferim o abordare holistică a curățării, prin soluții inteligente integrate care se adresează fiecărui element de îngrijire a unității, în vederea protejării mărcii și a afacerii.

Customer Centric Solutions