Partenerul dumneavoastră de încredere pentru îngrijirea pardoselilor

Thumbnail Thumbnail

Lider în industrie, ce oferă soluții complexe de îngrijire a pardoselilor, de peste o sută de ani.

Diversey se diferențiază de competiție prin faptul că este un furnizor de soluții, nu de produse. Concepem soluții inovatoare care depășesc așteptările în materie de performanță și îi ajută pe clienții noștri să își îndeplinească obiectivele legate de îngrijirea pardoselilor, prin cunoștințe și leadership dobândite în decursul multor ani de experiență.

 

Prin combinarea produselor chimice inovatoare, instrumentelor de aplicare, mașinilor și asistenței imbatabile, soluțiile Diversey oferă rezultate de calitate mai bune, mai sustenabile și mai fiabile, la cele mai mici costuri totale de operare.

 

Lider de piață incontestabil în îngrijirea pardoselilor comerciale

Soluțiile eficiente de îngrijire a pardoselilor pornesc de la înțelegerea nevoilor actuale ale celor care întrețin clădirile. Fiind singura companie care oferă un plan complex de îngrijire a pardoselilor cu integrarea substanțelor chimice, instrumentelor de aplicare, mașinilor inteligente, instruirii și asistenței, Diversey este partenerul dumneavoastră de încredere, care oferă soluții totale. Prin portofoliile și programele noastre ample, îi ajutăm pe clienții noștri să își atingă obiectivele în materie de îngrijirea pardoselilor, prin îmbunătățirea aspectului, eficienței, sustenabilității și siguranței.

 

Experiență și asistență pentru o îngrijire de calitate a pardoselilor

Fiind un lider în industrie, definim succesul prin abilitatea noastră de a ne ajuta clienții să-și protejeze marca și rezultatele financiare. De aceea, orice soluție Diversey are la bază experiența noastră fără precedent, reflectată în cunoștințele noastre despre îngrijirea pardoselilor, pentru a crea astfel cea mai aprofundată rețea de asistență din industrie.

  • Cea mai bună instruire la locul desfășurării activității
  • Dezvoltare personalizată a programului
  • Depanare unu la unu
  • Programe de siguranță a unității