Prevenirea infecțiilor
Reduceți riscurile. Îmbunătățiți rezultatele.

Thumbnail Thumbnail

Oferim soluții fondate pe dovezi pentru reducerea infecțiilor și îmbunătățirea rezultatelor într-o lume mai sănătoasă.

Soluțiile abordate de noi includ educarea continuă și resursele necesare nevoilor care apar, facilitarea practicilor de curățare și dezinfecție pe bază de dovezi, precum și produse care nu numai că sporesc siguranța pacienților, ci și impulsionează productivitatea personalului, reducând costurile totale de întreținere. Fiecare dintre aceste componente este crucială pentru îmbunătățirea continuă.

 

Portofoliu complex de soluții pentru prevenirea infecțiilor

Diversey se evidențiază cu produse pe multe piețe, inclusiv soluții pentru curățare și dezinfecție, precum și o tehnologie brevetată Accelerated Hydrogen Peroxide® (AHP®, tehnologie pe bază de peroxid de hidrogen accelerat) cu efect rapid, eficient, responsabil și sustenabil. Oferim o gamă largă de produse pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor în mod eficient și responsabil, atât pentru personal, cât și pentru utilizatorii finali. Soluțiile noastre de prevenire a infecțiilor promovează un nivel ridicat de productivitate și siguranță a pacienților, pentru a crea medii sanitare mai sigure și mai satisfăcătoare. 

Oxivir: Rescriem regulile dezinfectanților

OxivirDetergenții dezinfectanți Oxivir reprezintă o alternativă pentru dezinfectanții convenționali, având acțiune rapidă și spectru larg, precum și putere avansată de curățare, fiind netoxici pentru personal și pacienți și neagresivi pe majoritatea suprafețelor. Ingredientul activ, peroxidul de oxigen, se descompune în apă și oxigen în câteva minute după aplicare.

Clic aici pentru mai multe informații.

 

Soluții de igienă a mâinilor cu IntelliCare: Design inteligent și îngrijire sustenabilă

Înțelegerea importanței necesităților de igienă a mâinilor în prevenirea infecțiilor este vitală în contextul furnizării de soluții sigure și satisfăcătoare pentru personal. Gama IntelliCare include primul dozator hibrid din lume. Acest dozator automat, fără atingere, duce conformitatea la un nou nivel, trecând imperceptibil în modul manual la terminarea bateriilor.

 

 IntelliCare: Design inteligent și îngrijire sustenabilă

IntelliCareFiind primul dozator hibrid din lume, acest dozator automat, fără atingere, duce conformitatea la un nou nivel, trecând imperceptibil în modul manual la terminarea bateriilor.

Clic aici pentru mai multe informații.

 

 

 

 

Tehnologia de dezinfecție cu UV-C oferă o soluție rapidă, eficientă, portabilă și accesibilă ca preț.

Bazându-se pe principiile fizicii, cadrul ușor și brațele articulate reglabile ale dispozitivului Moonbeam™3 permit poziționarea în aproape orice unghi pentru a direcționa lumina UV-C, ceea ce duce la o dozare corectă a razelor UV-C, cu un consum redus de energie. Utilizatorii pot poziționa capetele pentru a optimiza dozarea razelor ultraviolete (UVC) pe suprafețe și echipamente. Acest dispozitiv flexibil este poziționat cu ușurință într-o cameră sau spațiu pentru a asigura cicluri de dezinfecție rapide și eficiente.

 

MoonBeam™3 : O nouă abordare a dezinfecției cu UV-C

MoonBeam 3O abordare inovatoare pentru o dezinfecție specifică – Această soluție portabilă puternică dezinfectează rapid, sigur și responsabil. Sistemul MoonBeam™3 este conceput pentru dezinfecția rapidă, ori de câte ori este nevoie, a suprafețelor atinse frecvent din saloanele pacienților, sălile de operații și toalete, putând fi folosit pentru echipamente medicale, mobilier, instalații, tastaturi, monitoare și stații de lucru pe roți (WOW).

Clic aici pentru mai multe informații.