Despre noi

Despre noi

Ne urmărim fără încetare scopul nostru de a depăși limitele curățeniei pentru a avea grijă de ceea ce este prețios. În lumea contemporană, caracterizată de deficitul tot mai mare de resurse – inclusiv apă, energie, materiale și forță de muncă – trebuie să realizăm mai mult cu mai puține resurse, pentru bunăstarea generațiilor de astăzi și a generațiilor viitoare.

 

Suntem alături de clienții noștri la toate nivelurile organizației. Suntem alături de cumpărător, bucătar, antreprenor de servicii de construcții, manager de procesare a alimentelor, asistent medical, medic, procesator de lactate, personal de curățenie la hotel, director de școală, director de magazin și mulți alții care înțeleg că igiena și prevenirea infecțiilor sunt imperative pentru afacerea lor, pentru clienții lor, pentru reputația lor și pentru mediu.

 

Hotărârea noastră de a avea grijă de resursele prețioase ale planetei noastre și grija noastră autentică pentru angajații noștri, pentru clienții noștri și pentru mediul înconjurător ne fac diferiți. De-a lungul a 100 de ani, am continuat să perfecționăm suita noastră de soluții, care combină produse chimice brevetate, echipamente de dozare și distribuire, mașini de curățat, servicii și analiză digitală.

 

Gama noastră sustenabilă și completă de produse, servicii și tehnologii combină expertiza noastră de lider în industrie și experiența de 100 de ani cu pasiune și cu cele mai recente inovații pentru a oferi cele mai eficiente, lipsite de întreruperi, rentabile și sustenabile soluții. În calitate de partener de soluții de curățenie, lucrăm alături de clienții noștri pentru a maximiza impactul și pentru a avea grijă de bunurile, mediul de lucru și angajații lor.

 

Brandul Diversey a devenit sinonim cu calitatea și cu încrederea datorită istoriei sale ca furnizor lider de soluții de igienă, prevenirea infecțiilor și curățare profesională care protejează viitorul planetei, având grijă, în același timp, de companii, de clienții lor și de reputația acestora.

 

 

Scopul nostru

 

Go beyond Clean

 

 

Valorile noastre

Valorile noastre

Credem în îngrijirea a ceea ce este prețios

Ne pasă de clienții noștri și de oamenii pe care îi reprezintă și îi deservesc. 

Ne pasă de planeta pe care ne bazăm pentru o viață vibrantă. De la diminuarea resurselor de apă până la poluarea chimică. Avem un rol unic de jucat și recunoaștem că cea mai mare oportunitate a noastră de a avea un impact asupra mediului și a societății nu constă numai în propriile noastre operațiuni, ci și prin livrarea de produse și servicii care le permit clienților noștri să-și minimizeze amprenta asupra mediului și să opereze mai eficient. Munca noastră îi ajută pe partenerii noștri să-și atingă obiectivele de sustenabilitate, creând în același timp o lume mai bună și un viitor mai bun pentru toți.

Ne pasă de succesul și de reputația clienților noștri, precum și de încrederea pe care le-o acordă clienții lor.

 

Ne angajăm să câștigăm încrederea clienților noștri

Ne asumăm responsabilitatea față de clienții noștri de a ne asigura că pot conta pe noi pentru a ne respecta promisiunile, a menține transparența și a oferi întotdeauna soluții inovatoare și de calitate.

Apreciem încrederea pe care ne-o acordă atunci când aleg soluțiile și serviciile noastre de igienă, prevenire a infecțiilor și curățare profesională și respectăm standarde înalte. Suntem pregătiți să facem alegeri dificile pentru binele companiei noastre și al oamenilor noștri.

 

Credem în inovație

Datorită istoriei noastre îndelungate, înțelegem importanța adaptării, evoluției și inovației. Poziția noastră de lider în industrie ne impune să inovăm în mod continuu. Nevoile lumii și ale companiilor sunt în continuă evoluție. Din acest motiv, continuăm să perseverăm și să inovăm neîncetat. Hotărârea noastră este ceea ce ne face să fim mai buni decât am fost în ziua precedentă.

Ne menținem la standarde înalte și ne angajăm în îmbunătățirea și eficientizarea continuă. Munca noastră nu va fi niciodată completă, vom continua să depășim limitele curățeniei pentru a avea grijă de ceea ce este prețios pentru generațiile viitoare.