Despre Diversey

About Us About Us

Scopul companiei Diversey este să protejeze și să aibă grijă de oameni în fiecare zi. Diversey a fost și va fi întotdeauna un pionier și un promotor al vieții. Ne străduim să furnizăm în permanență tehnologii de curățare și de igienizare de încredere pentru clienții noștri din toate sectoarele noastre la nivel mondial. Acestea includ: managementul unităților, îngrijire medicală, ospitalitate, servicii de retail, precum și alimentație publică și băuturi. Diversey este un furnizor de produse de curățare, igienizare și întreținere, de sisteme și servicii care integrează eficient substanțele chimice, mașinile și programele de sustenabilitate. Tot ceea ce facem se bazează pe convingerea implicită că igiena și curățenia sunt aspecte esențiale ale vieții și că ceea ce întreprindem constituie un serviciu vital.

 

Datorită celor 95 de ani de experiență și cunoștințe acumulate, Diversey dezvoltă tehnologii de curățare care salvează vieți, oferind o abordare personalizată, orientată spre client, ce permite soluții sustenabile. Protejăm și îmbunătățim mediul înconjurător, iar nevoile clienților noștri stau la baza a tot ceea ce facem. Angajamentul etic al Diversey este implicit în toate produsele noastre și relațiile de zi cu zi cu personalul nostru, clienții noștri și planeta noastră. Aceste principii etice stau la baza angajamentului nostru de a fi pionieri ai viitorului și creatori de conexiune și inovație.

 

Internet of Clean™ este un element central al activității noastre, conectând mintea cu mașina, pentru a asigura transpunerea datelor acumulate despre curățenie și igienă în activități eficiente și pentru a genera respect pentru capitalul uman. Diversey contribuie la îmbunătățiri semnificative ale productivității, la costuri totale de operare mai scăzute și la protecția mărcii. Având sediul în Fort Mill, Carolina de Sud, SUA, Diversey are aproximativ 9.000 de angajați la nivel mondial, generând vânzări nete de aproximativ 2,6 miliarde de dolari în 2017.

 


VIZIUNE

O lume sănătoasă și sigură în care oamenii sunt liberi să își trăiască viața.


MISIUNE

De a proteja și a avea grijă de oameni în fiecare zi, deschizând drumuri în ceea ce privește tehnologiile de curățare și igienă orientate spre viitor.


VALORILE MĂRCII

Valorile mărcii reprezintă crezul nostru, ele sunt principiile noastre de ghidare și stabilesc standardul pentru conduita pe care marca noastră trebuie să o aibă în lume.

 

Credem în grija pentru oameni, însoțită de curaj

Ne pasă de angajații și colaboratorii noștri, de parteneriatele noastre, de clienți, de planeta noastră și de promisiunile pe care le facem. Grija face parte din tot ceea ce facem și din toate lucrurile în care credem.

 

Credem în antreprenoriatul disciplinat

Suntem neobosiți în efortul de a veni mereu cu cât mai multe idei noi. Spiritul nostru tenace și determinarea continuă ne îndeamnă să fim astăzi mai buni decât ieri, să întâmpinăm provocările care apar, să ridicăm ștacheta în fiecare zi și să câștigăm.

 

Credem în luarea unor hotărâri decisive

Ne angajăm să respectăm standarde înalte, ceea ce înseamnă că avem de luat decizii dificile. Nu luăm ușor astfel de decizii, ci suntem pregătiți să facem astfel de alegeri pentru binele afacerii și al angajaților noștri.