Controlul diluțiilor
Leadership prin intermediul inovației

Thumbnail Thumbnail

Dozarea și distribuirea soluțiilor în diferite industrii

 

Datorită zecilor de ani de experiență la nivel internațional, suntem specializați în proiectarea de produse și aplicații pentru controlul diluțiilor care abordează provocările unei varietăți de industrii și domenii de activitate. Oferim o gamă cuprinzătoare de sisteme fiabile și de calitate superioară pentru controlul diluțiilor pentru a crea valoare, pentru a reduce riscurile și a crește productivitatea. Înțelegând pe deplin nevoile companiei dumneavoastră, Diversey oferă informații care ajută la îmbunătățirea eficienței operaționale, oferind beneficii pentru atingerea obiectivului dumneavoastră:

  • Experții noștri în echipamente de igienă recomandă domeniile-cheie ale unității dumneavoastră pentru a maximiza beneficiile.
  • Toate echipamentele sunt atent selectate și susținute de o înregistrare dovedită a performanței.
  • Oferim servicii de instalare și întreținere pentru toate soluțiile noastre.
  • Monitorizarea cuprinzătoare a sistemului include măsurători directe cu ajutorul senzorilor, vizualizarea în timp real și online și alerte.
  • Sistemele sofisticate de control al diluțiilor gestionează concentrațiile și temperatura pentru distribuirea garantată a diluției corecte.