Platforma Internet Of Clean
Transformați modul în care priviți procesele de curățare

Thumbnail Thumbnail

Curățenie conectată

 

Internet of Clean este o platformă nouă care monitorizează de la distanță echipamentele, mașinile și operațiile prin intermediul datelor generate de senzori. Analiza datelor permite obținerea unei perspective complete în ceea ce privește operațiunile, dozarea, conformitatea și performanța mașinii. Platforma include un portal digital și tablouri de bord intuitive în care utilizatorii pot analiza date și tendințe. Aceste informații cuantificabile le oferă clienților noștri informații valoroase în timp real în ceea ce privește operațiunile acestora, furnizate sub formă de indicatori cheie de performanță simplu și rapid de interpretat.  Această perspectivă aprofundată vă permite să vă îmbunătățiți standardele calitative, reducând în același timp costurile programelor de curățenie și igienizare.

 

Adevărata valoare a platformei Internet Of Clean constă în protejarea oamenilor împotriva intoxicațiilor alimentare și în ajutarea spitalelor pentru a reduce costurile HAI. Aceasta vă va ajuta să vă protejați mărcile, să îmbunătățiți satisfacția clienților, să economisiți apă și energie, să creșteți productivitatea muncii și să instruiți oamenii de la distanță. Platforma Internet of Clean vă va proteja pe dumneavoastră și pe copiii și bunurile dumneavoastră și va transforma sectorul de curățenie. Aceste piese se reunesc pentru a transforma modelele de servicii din reactiv în proactiv și predictiv. Capacitatea de a menține conectivitatea cu aceste dispozitive le va permite companiilor să își monitorizeze activitățile de la distanță, pentru a îmbunătăți productivitatea, siguranța și performanța operațională. IoC le va permite clienților să își îmbunătățească productivitatea, conformitatea, performanța operațională și sustenabilitatea.

 

Internet of Clean oferă o viziune nouă asupra serviciilor. O operațiune care este monitorizată de la distanță permite anticiparea și gestionarea proactivă a problemelor, reducând astfel duratele de indisponibilitate. Aceste tehnologii vor avea un impact inimaginabil asupra industriei noastre. Acestea vor revoluționa modul în care curățăm și cuantificăm rezultatele de curățare. Printre soluțiile incluse în platforma Internet Of Clean se numără roboții IntelliTrail®, IntelliDish™, IntelliLinen și Intellibot®.

 

Sistemul de management al învățării Diversey

Eficientizați modul de învățare pentru compania, formatorii și angajații dumneavoastră, punându-le la dispoziție un management de ultimă generație.