Spălarea profesională a rufelor
Creați-vă cel mai bun proces de spălare a rufelor

Thumbnail Thumbnail

Oferim soluții care răspund nevoilor dumneavoastră de spălare a rufelor și care vă ajută să vă atingeți obiectivele de afaceri.

 

Respectarea standardelor de igienă a spălării și de funcționare a spălătoriei necesită o gamă eficientă de produse și servicii. Construirea unor procese eficiente necesită o experiență bogată, care să vină în sprijinul nevoilor dumneavoastră tehnice și operaționale. Experții noștri au o experiență de top în domeniul spălătoriilor, mai mare de 100 de ani, deservind mai mult de 1.300 de mașini de spălat cu tunel la nivel mondial. Clax MASTER este o platformă modulară concepută pentru a ajuta la abordarea fiecărei zone de operațiuni de spălare a rufelor, oferind expertiza și asistența de care aveți nevoie pentru menținerea standardelor din industrie și pentru îmbunătățirea eficienței operaționale.

Operational Efficiency

Commercial Laundry

Clax Master

Commercial Laundry

Abordarea noastră durabilă

Într-o lume în care consumăm mai multe resurse decât poate produce planeta noastră, companiile care investesc în modalități noi și mai inteligente de conservare sunt cele care fac o diferență reală în industria în care activează. Punând accentul pe ciclul de viață complet al țesăturilor, ne ajutăm clienții să mențină țesăturile și să optimizeze utilizarea resurselor de care dispun.

 

Apelând la o abordare holistică care ne diferențiază pe piață, experții noștri în îngrijirea țesăturilor sprijină clienții pe durata întregului proces de spălare a rufelor, de la selectarea inițială a țesăturilor până la eliminarea finală. Această abordare cuprinzătoare a operațiunilor de spălare le oferă clienților noștri informații noi, care îmbunătățesc experiența clienților, reduc costurile și promovează durabilitatea.

Commercial Laundry