TASKI pentru retail

Thumbnail Thumbnail

TASKI are peste 50 de ani de succes în ceea ce privește curățarea profesională, aducând în permanență inovarea și echipamentele specifice cerințelor clienților pe piața retail. Curățenia este apreciată foarte mult de clienți și joacă întotdeauna un rol important atunci când trebuie să ia o decizie finală în ceea ce privește achiziția.

 

Nimeni nu știe nevoile de îngrijire a pardoselilor mai bine decât Diversey. Eforturile noastre de inovare vizează furnizarea de soluții care nu doar rezolvă problemele cele mai presante ale retailerilor, ci și echilibrează operațiunile de curățare și igienizare prin optimizarea proceselor, a consumului de apă și energie electrică și a manoperei.

 

Oferim soluții de curățare inovatoare, eficiente și ieftine pentru toate zonele de lucru și suprafețele de pardoseli din diverse magazine retail, pentru un cost total al proprietății optimizat. Acesta este motivul pentru care ne vom asigura de fiecare dată că fiecare mașină TASKI achiziționată vă va ajuta să economisiți bani pe parcursul duratei de funcționare a acesteia comparativ cu o mașină convențională concurentă.

Retail TASKI