Soluții de igienizare pentru industria produselor lactate

Thumbnail Thumbnail

Soluții de curățare și igienizare pentru prelucrarea produselor lactate

 

Creșterea valorii laptelui asigură obținerea celui mai bun randament al investiției dvs. Datele noastre unice pentru fiecare etapă a circuitului laptelui, de la fermă la consumator, permit obținerea unui produs igienic de calitate superioară, utilizând, în același timp, cele mai sigure metode și materiale pentru asigurarea eficienței și reducerea costurilor.

 

 

enhancing milk quality

 

 

Productivitate, siguranță alimentară și calitatea produselor

 

Riscul constant de contaminare face din siguranța alimentară și gestionarea riscurilor prioritatea dvs. absolută. Un partener de încredere, cu experiență și cunoștințe vaste, garantează un sistem curat. Controlul reziduurilor și perspectiva durabillității se traduc în productivitate, siguranță și calitate a produselor.

 

Împreună putem realiza viitorul igienei produselor lactate pe baza procesului nostru de îmbunătățire continuă. Analizând cerințele consumatorilor și ale sectorului produselor lactate, soluțiile noastre permit depășirea oricăror dificultăți asociate utilizării nepotrivite a metodelor tradiționale de prelucrare a laptelui.

 

dairy industry value drivers

 

 

Lapte sigur

 

Diversey își ajută clienții să livreze lapte care nu prezintă niciun pericol, fără compromisuri. Nu există scurtături, ci doar o gamă excepțională de produse și procese de neegalat. Angajamentul nostru vizând valorificarea laptelui, reducerea costurilor dvs. de producție și protejarea mărcii dvs. va fi mereu constant.