Soluții de igienizare pentru industria alimentară

Thumbnail Thumbnail

Soluții de curățare și igienizare pentru prelucrarea alimentelor

 

În contextul unei revoluții care are impact asupra lanțului alimentar, tehnologia inovatoare a igienei este esențială pentru îmbunătățirea siguranței alimentare a produsului dvs. și a eficienței operaționale a procesului dvs.

 

În fiecare zi, vă confruntați cu cerințe tot mai ridicate de transparență ca urmare a accentului puternic pus pe durabilitatea resurselor. Trebuie să vă susțineți produsele și să răspundeți așteptărilor consumatorilor de a fi un promotor al inovației. Trebuie să faceți față cererii fără limite pe care a generat-o digitalizarea vizând datele verificabile privind aprovizionarea și ingredientele.

 

Valorificând avantajele tehnologiei noastre, afacerea dvs. se află în fruntea revoluției.  Expertiza noastră privind evoluțiile cheie vă ajută să creșteți producția. Vă oferim posibilitatea să răspundeți noilor complexități ale lanțului alimentar și să controlați reziduurile, deșeurile și costurile. Conferim mai multă siguranță și securitate operațiunilor dvs. pentru a crește protecția mărcii.

 

 food box 1

 

Modernizarea practicilor de igienă și dezinfecție pentru fabrica digitală

 

Abordarea noastră față de inovația digitală oferă clienților o nouă experiență de igienă și o gestionare eficientă a riscurilor. Veți putea anticipa deficiențele operațiunilor de curățare, în același timp măsurând și controlând operațiunile legate de siguranța alimentară. Soluția noastră completă de gestionare a lanțului de producție vă va îmbunătăți procesele de prelucrare și vă va oferi biosecuritate pe întregul lanț de producție.

 

Soluțiile de igienă măsurabile Diversey promovează eficiența operațională, practicile de siguranță alimentară, standardizarea curățării și respectarea normelor, de la fermă la consumator.

 

value-drivers-food-processors