Soluții Deosan de igienizare pentru fermele de lapte

Thumbnail Thumbnail
Diversey Deosan Safe Milk

Soluții de curățare și igienizare pentru fermele de lapte

 

Cerințele privind producerea unui lapte de înaltă calitate continuă să crească: producția durabilă împreună cu bunăstarea animalelor și protecția mediului reprezintă condiții indispensabile. Însă, acest lucru trebuie realizat în condiții de conștientizare ridicată și control al costurilor.

 

Deși acestea pot fi adesea obiective contradictorii, soluțiile Deosan asigură atingerea tuturor obiectivelor.  Nu pierdem niciodată din vedere importanța producerii laptelui la cel mai înalt nivel de igienă și calitate. Produsele și protocoalele noastre conlucrează pentru a asigura prevenirea bolilor la efectivul dumneavoastra de bovine, pentru a reduce costurile și pentru a sprijini eficiența producției de carbon, oferind o rentabilitate măsurabilă.

 

Îmbunătățirea eficienței economice și a calității laptelui

 

Eficiența economică este primordială. Trebuie să obțineți cea mai ridicată valoare financiară posibilă obținând prețul actual pentru lapte de cea mai bună calitate. Pentru a satisface preferințele consumatorilor în ceea ce privește un lapte sigur și pentru a îmbunătăți bunăstarea animalelor dumneavoastra., asigurăm un randament clar al investițiilor și o creștere a veniturilor dumneavoastra..

improve cash effciency

 

Soluții pentru un lapte sigur

 

Dezvoltarea unor produse chimice sigure, de performanţă mondială este fundamentală. Soluțiile noastre eficiente evită ingredientele periculoase sau dăunătoare pentru mediu și iau în considerare diferitele provocări sezoniere ale activității fermelor. Datele noastre globale validează cele mai înalte standarde de igienă și nutriție. Vă susținem ambițiile de realizare a unui mediu durabil pe baza viziunii noastre de gestionare responsabilă a terenurilor. Abordarea noastră integrează cele mai sigure metode și materiale, precum și experiența unică de-a lungul întregului lanț alimentar pentru a asigura protecția împotriva bacteriilor și bolilor. Facilităm valorificarea laptelui pentru ca dumneavoastra să obțineți rezultate mai bune la un cost mai mic.