Noi înțelegem că aveți nevoie de mai mult decât produse pentru a menține un mediu educațional sigur și sănătos.

 

Fiind un lider global în soluții educaționale, produsele, instrumentele și echipamentele inovatoare ale companiei Diversey se integrează perfect cu programele noastre de optimizare a performanței și de maximizare a calității. Pentru clienții noștri, noi suntem un furnizor care se bazează pe informații științifice, fiind susținut de mii de oameni de știință și ingineri, precum și de experți din industrie în echipamente și în aplicații, având laboratoare de ultimă generație dedicate garantării soluțiilor adaptate care se potrivesc nevoilor dumneavoastră. 

 

Critical Business Needs

 

Soluții Concepute pentru Educație

În fiecare zi, peste 55 de milioane de studenți și 7 milioane de angajați sunt prezenți în mai mult de 130,000 de școli publice și private doar în Statele Unite. În medie, fiecare dintre ei pierde 5 zile/an din cauza îmbolnăvirilor, însumând 285 de milioane de zile școlare pierdute. Existând studii care arată faptul că studenții care sunt absenți frecvent sunt mai predispuși de 7,4 ori mai mult să abandoneze școala, iar profesorii care sunt absenți produc pierderi în bugetul școlar de peste 25 de miliarde de dolari anual, este esențial să investiți în produse de încredere.

De aceea Diversey continuă să dezvolte soluții pentru unitățile de învățământ începând cu grădinițele, până la instituțiile de studii superioare, care se confruntă cu probleme cheie legate de sănătate și igienă.

  • Eficiență Operațională
  • Prevenirea Infecțiilor
  • Calitatea Aerului din Interiorul Clădirilor

 

Eficiența Operațională

Serviciile pentru Clădiri reprezintă o afacere competitivă și doar cei mai eficienți pot prospera. Portofoliul nostru de soluții integrat este conceput pentru a utiliza mai puțin, a risipi mai puțin și a costa mai puțin. Noi avem în vedere întregul cost de curățare de la producție la bunuri, calitate și capital. Fiecare pas pe care îl facem pentru a vă ajuta vă fac operațiunile mai ușoare, mai ecologice și mai eficiente din punct de vedere al costurilor.

 

Prevenirea Infecțiilor în Școli

Riscul agenților patogeni de a infecta publicul general este o problemă și o amenințare serioasă cu care lumea se confruntă continuu. Cum agenții patogeni evoluează încontinuu, nu este mereu clar unde sunt riscurile și cum poate fi atenuată amenințarea acestora. În unitățile de învățământ, prevenirea transmiterii bolilor este o parte importantă dintr-un management bun al clădirilor. De obicei, sunt disponibile mai puține resurse de prevenire a infecțiilor și de asemenea există acces limitat la instruirea și educația privind prevenirea infecțiilor. 

Școlile sunt medii care favorizează înmulțirea agenților patogeni precum Gripa, Norovirusul și Rinovirusul care se pot răspândi rapid, mai ales dacă nu sunt avertizați în prealabil toți cei prezenți la unitatea de învățămând, ducând la îmbolnăvire și absenteism ridicat. Curățarea și dezinfectarea eficientă ajută la eliminarea virusurilor, iar astfel scade riscul transmiterii. Dezinfectarea suprafețelor duce la prevenirea transmiterii infecțiilor, astfel fiind un factor esențial pentru a preveni epidemiile și oferind astfel un mediu sigur pentru stundeți, oaspeți și personal. 

 

Calitatea Aerului din Interiorul Clădirilor

Lucrând cu Institutul de Mediu GREENGUARD (GEI), noi am privit dincolo de produse și am conceput un sistem de curățare care promovează o Calitate superioară a Aerului în Interiorul Clădirilor. Calitatea Aerului din Interiorul Clădirilor este una dintre cele mai importante probleme de mediu în viața noastră în ziua de azi. Bolile care au legătură cu Calitatea Aerului din Interiorul Clădirilor includ astm, alergii și boli pulmonare. De aceea noi am dezvoltat programul Healthy High Performance Cleaning (HHPC). GEI a evaluat programul nostru HHPC folosind criteriile stricte GREENGUAR Gold Certification pentru a măsura efectul curățării asupra Calității Aerului din Interior. Diversey este astfel prima companie care are un sistem de curățare certificat pentru Calitatea Aerului din Interiorul Clădirilor.