Quattro Select
O soluție pentru toate problemele!

Thumbnail Thumbnail

Beneficiile sistemului de distribuire Quattro Select

Reduce pericolele la locul de muncă

Sistemul Quattro Select de la Diversey este un sistem extrem de eficient montat pe perete pentru spații medii și mari. Dulapul blocabil poate găzdui până la patru pungi de produs concentrat, iar diluția 100% sigură garantează că angajații nu vor intra în contact cu substanțele chimice concentrate.

Diversey Dilution System Quattro Select in use

 

Diluații precise și consecvente

 

Unitatea este proiectată pentru mai mulți utilizatori și pentru cerințe diferite privind produsele și permite umplerea simplă și sigură a spray-urilor, a găleților și a mașinilor de spălat și aspirat pardoseli. Astfel se asigură întotdeauna rata de diluare potrivită la viteza optimă de umplere, ceea ce împiedică repetarea inutilă a procedurii din cauza dozării excesive sau insuficiente. Datorită produselor concentrate și substanțelor secundare codificate prin culori, instruirea utilizatorului este simplă și rapidă, toate acestea îmbunătățind semnificativ eficiența.

Diversey Quattro Select Concentrated Dilution Pouch

 

 

 

Ecologic și rentabil

Două pungi Quattro Select de 2,5 l pot furniza până la 2.500 l din același produs sub o formă gata de utilizare. Acest lucru înseamnă economii în ceea ce privește transportul și depozitarea produsului și, de asemenea, mai puține deșeuri de ambalaje, prin urmare, grijă pentru mediul înconjurător și îmbunătățirea amprentei durabile. În plus, toate concentratele de produse de curățare necesare zilnic pentru curățarea grupurilor sanitare, a suprafețelor și a pardoselilor sunt certificate cu eticheta ecologică UE, respectând cele mai noi criterii.