Îngrijirea camerelor
De la eliberarea camerei până la reocuparea acesteia, fiecare minut contează.

Thumbnail Thumbnail

Pregătirea camerei trebuie să fie rapidă, eficientă și de calitate pentru ca experiența următorului oaspete să fie unică.

 

Întreaga noastră activitate este axată pe satisfacerea clienților dumneavoastră, precum și pe sustenabilitatea și eficiența operațiunilor dumneavoastră. Pentru a ne asigura un avans, am optimizat și perfecționat soluția noastră Room Care™ de mare succes.

 

Am îmbunătățit performanța celor mai apreciate produse chimice ale noastre. Acestea sunt acum distribuite în concentrații mai mari, cu dozatoare securizate și controlate. Curățare mai rapidă, eficientă și sustenabilă, fără a compromite satisfacția clienților sau costurile operaționale. Aromele noastre sunt acum armonizate și miros extraordinar. Primul lucru care îi va întâmpina pe oaspeții dumneavoastră va fi mirosul plăcut al noului odorizant de aer de uz zilnic.  

 

Cele 5 Standarde de metodologie de curățare și utilizarea celor mai bune accesorii specifice maximizează eficiența produselor noastre chimice din gama Room Care™, simplificând activitățile de menaj și eliminând erorile. Un fir de praf sau o chiuvetă lipsită de strălucire vă pot păta reputația.

 

De asemenea, am extins curățenia zilnică la curățarea zonelor specializate. Satisfacția oaspeților depinde de detaliile suprafețelor curățate.

 

Și, nu în ultimul rând, orice cameră de hotel poate fi curățată în totalitate cu produse chimice concentrate cu etichetă ecologică folosite în combinație cu noul nostru suport Room Care™, care a fost reproiectat inteligent și ergonomic din materiale biodegradabile. Aceasta este soluția ideală pentru clienții care doresc să reducă impactul asupra sustenabilității și să îndeplinească obiectivele de înaltă sustenabilitate.

 

A doua generație a gamei Room Care™ este acum soluția de referință pentru un menaj premium complet.