Twister de la Diversey
O metodă revoluționară de curățare a pardoselilor

Thumbnail Thumbnail

Îngrijirea pardoselilor fără substanțe chimice 

 

Twister este o metodă revoluționară pentru curățarea zilnică automatizată a oricărui tip de pardoseală. Cu numeroase diamante microscopice, pad-urile Twister curăță și lustruiesc pardoseala în același timp – fără nicio substanță chimică. Aceasta este o soluție simplă, ieftină și ecologică pentru o curățare profesională, oferind întotdeauna rezultate extraordinare pe orice tip de pardoseală. Aceasta este povestea pe scurt, dar mai avem și alte vești bune. Prin urmare, citiți în continuare – și pregătiți-vă să vă alăturați revoluției.

twister pads

 

 

Creșterea eficienței costurilor.

Cu Twister, pentru operațiunile de curățare zilnice aveți nevoie doar de apă. Faptul că nu veți mai avea nevoie de substanțe chimice înseamnă mai multe lucruri. Din punct de vedere economic, înseamnă că nu veți mai arunca bani pe fereastră. Însă Twister crește eficiența costurilor în mai multe moduri. Acesta contribuie la reducerea sau chiar la eliminarea necesității de întreținere periodică și, datorită faptului că nu se utilizează substanțe chimice, reduce nevoia de întreținere a mașinilor. În plus, scade costurile aferente ciclului de viață pentru pardoseli, oferind posibilitatea de a recondiționa pardoselile, asigurând curățenia acestora și o strălucire perfectă mai mult timp.

 

Medii mai sigure.

Pardoselile mai curate sunt pardoseli mai sigure din mai multe motive. Curățarea fără substanțe chimice înseamnă proceduri de curățare mai sigure, îmbunătățind condițiile de muncă pentru angajați și creând în același timp medii mai sănătoase, fără substanțe chimice, pentru vizitatori. Pardoselile curățate cu Twister și apă asigură, de asemenea, o rezistență crescută anti-alunecare.

 

Impact redus asupra mediului.

De la o curățare zilnică și o lustruire 100% fără substanțe chimice până la reducerea semnificativă a nevoii de utilizare a consumabilelor, Twister reprezintă o abordare durabilă din orice perspectivă. În plus, trecerea la Twister înseamnă automat mai puține deșeuri, mai puțină administrare și mai puține transporturi.

 

Alegeți curățarea ecologică, în fiecare zi.

Vrem, bineînțeles, să vă gândiți întotdeauna la tehnologiile ecologice și, indiferent de culoarea pad-ului Twister utilizat, puteți fi sigur că procesul de curățare efectiv este cât se poate de ecologic. Pad-urile verzi sunt destinate întreținerii zilnice, însă există pad-uri pentru orice aplicații, de la curățarea în profunzime la restaurarea pardoselilor. De fapt, în funcție de nevoile dumneavoastră, credem că veți aprecia toate culorile.