TASKI ULTIMAXX
Tehnologie de ultimă generație în materie de mașini de spălat și uscat pardoseli

TASKI ULTIMAXX scrubber drier TASKI ULTIMAXX scrubber drier

Inteligență absolută

Performanță maximă

 

Gama de mașini de spălat și uscat pardoseli TASKI ULTIMAXX stabilește un nou punct de referință în ceea ce privește designul, construcția și performanța, cu o tehnologie modulară integrată a platformei cu perie și un set inovator de caracteristici. 

Mașinile de spălat ULTIMAXX de la TASKI ajută compania dumneavoastră să își crească eficiența, să își controleze costurile și asigură rezultate de curățare cu o productivitate măsurabilă și o perspectivă granulară. 

Mai bune, mai puternice și mai inteligente.

 

Igienă, calitate și eficiență de neegalat

 

Excelență garantată în curățare

Cu ajutorul platformei cu perie cu tehnologiile modulare integrate TASKI ULTIMAXX care se potrivesc fiecărui tip de pardoseală, fiecărui nivel de murdărie și fiecărei sarcini de curățare. 

Eficiență

Indiferent de mediul în care vă desfășurați activitatea, TASKI ULTIMAXX vă oferă siguranța că utilizați întotdeauna cea mai eficientă combinație de apă și produse chimice.

Cele mai înalte standarde de siguranță

Cu ajutorul racletei cu tehnologie brevetată TASKI pentru o colectare a apei de aproape 100%.

 

Caracteristici exclusive care vă eficientizează operațiunile

Scrubber Dryer modular cleaning TASKI Intelliscrub technology

 

Cu TASKI IntelliScrub se obține o durată de funcționare cu 40% mai mare

Curățarea dinamică IntelliScrub, ușor de inițiat, se adaptează la cerințele condițiilor de mediu ale dumneavoastră și vă oferă rezultate de curățare imbatabile.

 

 

 

 

Srubber Dyrer water savings TASKI Intelliflow technology

 

Consum de apă cu 76% mai mic cu TASKI IntelliFlow

TASKI IntelliFlow elimină dificultățile legate de optimizarea debitului de apă și a dozării de produse chimice și, în medie, le optimizează pe ambele cu 76%. 

 

 

 

 

Srubber Dyrer Low noise TASKI Whisper Technology

Emisii sonore reduse până la 60dB(A) datorită tehnologiei brevetate TASKI whisper

Un sistem unic de debit de aer garantează aspirarea optimizată și absorbția imediată a zgomotelor. Funcționarea este extrem de silențioasă, cu doar 63 db(A), în modul eco putând ajunge până la 60 dB(A).

 

 

TASKI Whisper technology animation

 

 

Tehnologia care vă oferă un randament superior

Srubber Dyrer multitouch display TASKI

 

Design intuitiv și ergonomic

Afișajul multi-touch al TASKI ULTIMAXX are un limbaj vizual simplu și ușor de urmărit. Setările vizuale, cum ar fi cursoarele, pot fi ajustate cu precizie și pot fi accesate tutoriale suplimentare și o funcționalitate de ajutor integrată în interfața cu utilizatorul. 

Flexibilitate

Viteza maximă de 5km/h a TASKI ULTIMAXX poate fi reglată și setată la orice nivel cu ajutorul comenzilor mașinii. Setarea vitezei poate fi, de asemenea, salvată cu IntelliKey, astfel încât fiecărui utilizator să i se atribuie setarea corectă

 

Aflați mai multe Contactați un expert TASKI

 

 

Întotdeauna la datorie și niciodată pe margine

 

 

Srubber Dyrer maintenance TASKI

Întreținere predictivă

Valorificând puterea științei datelor, TASKI ULTIMAXX oferă întreținere predictivă care semnalează atunci când apare un risc potențial cu privire la o componentă. Acest lucru face ca întreținerea să treacă de la reactivitate la proactivitate și să vă reducă la minimum întreruperile operaționale, menținând mașina mereu pregătită. 

Telemetrie conectată direct

În combinație cu noua generație a IntelliTrail care oferă comunicare bidirecțională, pe mașinile TASKI ULTIMAXX service-ul la distanță și actualizările software pot fi făcute într-un mod simplu.

 

Configurarea perfectă a mașinii pentru procesele și nevoile dumenavoastră de curățare

Infografic optiuni TASKI ULTIMAXX
 

Gama TASKI ULTIMAXX oferă o varietate unică și largă de posibilități de personalizare în masă pentru a satisface cele mai înalte așteptări de flexibilitate. Având la bază cinci tehnologii diferite de platforme cu perie, cu lățimi de lucru diferite, se obțin îmbunătățiri ale eficienței în toate aplicațiile. 

În plus, noua gamă TASKI ULTIMAXX permite personalizarea orientată pe segmente cu elemente precum filtrarea HEPA, umplerea rapidă sau materialele antibacteriene

Indiferent de provocarea cu care vă confruntați în ceea ce privește curățarea pardoselilor, TASKI ULTIMAXX oferă rezultate remarcabile și eficiente.

 

Descoperiți cum poate TASKI ULTIMAXX să vă ajute compania. 

Descărcați broșura pentru sectorul din care face parte compania dumneavoastră.