Moonbeam™ 3
O nouă abordare în ceea ce privește dezinfecția suprafețelor dure

Thumbnail Thumbnail

Oferiți organizației dumneavoastră siguranța sporită a tehnologiei de dezinfecție cu raze ultraviolete (UV-C)

 

O abordare inovatoare pentru o dezinfecție specifică – Această soluție portabilă puternică, folosită după dezinfectarea cu Oxivir, are acțiune rapidă, sigură și responsabilă. Sistemul MoonBeam3 este conceput pentru dezinfecția rapidă, ori de câte ori este nevoie, a suprafețelor atinse frecvent din saloanele pacienților, sălile de operații și toalete, putând fi folosit pentru echipamente medicale, mobilier, instalații, tastaturi, monitoare și stații de lucru pe roți (WOW).

 

Cele trei brațe articulate reglabile individual pot fi poziționate în aproape orice unghi pentru a îndrepta lumina UVC în direcția dorită, asigurând dozarea optimă a razelor ultraviolete cu un consum redus de energie. Utilizatorii pot poziționa capetele pentru a optimiza dozarea razelor ultraviolete (UVC) pe suprafețe și echipamente. Acest dispozitiv flexibil este poziționat cu ușurință într-o cameră sau unitate pentru a asigura cicluri de dezinfecție rapide și eficiente.

 

Dezinfecție rentabilă – Sistemul MoonBeam3 poate fi deținut și utilizat la costuri rezonabile. Este simplu și rapid de utilizat, cu cicluri de funcționare de 3 minute. Designul său unic permite utilizarea dispozitivului în mai multe locuri, iar dozarea specifică și foarte eficientă crește viteza, ceea ce conduce la costuri salariale și operaționale reduse. Sistemul MoonBeam3 aduce un plus de siguranță procesului de curățare și dezinfecție manuală, reducând riscurile pentru pacienți și pentru personal. Este ușor de utilizat, iar întreținerea periodică se limitează la înlocuirea becurilor, fără a fi necesare instrumente.

 

MoonBeamTM 3

Rezultate optime pentru pacienți

  • Foarte eficient – lumina UVC selectivă asigură o dezinfecție optimă în numai 3 minute
  • Arie de acoperire mare și penetrare ridicată – arie de acoperire reglabilă cu intensitate ridicată
  • Compatibilitate cu materialele – sigur și eficient pentru suprafețele dure
  • Netoxic – nu eliberează vapori sau substanțe chimice
  • Ideal pentru suprafețele-cheie din domeniul medicals – balustrade/comenzi pentru paturi, sisteme de apelare/butoane, telefoane, mese pentru paturi, noptiere, monitoare pentru pacienți și echipamente portabile
  • Ușor de localizat – ideal pentru utilizare frecventă în orice sală în care sunt realizate proceduri și servicii de îngrijire a pacienților
  • Rentabil – costuri operaționale reduse și întreținere minimă