SURE®
Produse naturale de curățare

Thumbnail Thumbnail

Bazați-vă pe puterea naturii

SURE® este o gamă largă de produse de curățare pe bază de plante, 100% biodegradabile*, care asigură rezultatele profesionale de curățare de care aveți nevoie, fiind în același timp sigure pentru oameni și prietenoase cu mediul înconjurător. Produse de curățare naturale SURE® oferă siguranță și sustenabilitate fără a compromite performanța.

 

Sigure și sustenabile pentru toate necesitățile dumneavoastră de curățare

SURE® asigură performanțele de curățare de care aveți nevoie pentru a proteja sănătatea și bunăstarea oaspeților și angajaților dumneavoastră, în același timp îmbunătățind reputația mărcii dumneavoastră.

Cu ingrediente ecologice din resurse regenerabile, produsele SURE® îndeplinesc toate cerințele dumneavoastră zilnice în ceea ce privește bucătăriile, unitățile și îngrijirea personală.

 

Pur și simplu natural și eficient

Produsele SURE® conțin ingrediente pe bază de plante, obținute în mod obișnuit din produse secundare ale industriei agro-alimentare, provenind din sfeclă de zahăr, porumb, tărâțe de grâu și cocos. Produsele nu conțin coloranți artificiali, parfumuri, compuși cuaternari de amoniu, clor, fosfați sau oxizi.

 

Simple și sigure pentru angajați

Toate formulele produselor SURE® sunt concepute pentru a obține cea mai joasă clasificare de pericol, fără a fi nevoie de mănuși și ochelari în timpul operațiunilor de curățareg.**

Produsele SURE® sunt sigure și ușor de utilizat și nu necesită instruirea specială a utilizatorului. Mini ghidurile de utilizare și etichetele simple cu coduri de culoare ajută la asigurarea utilizării corecte a produsului.

Produsele SURE® sunt disponibile în flacoane cu pulverizator, sticle și bidoane, precum și în sisteme Diversey de dozare și distribuire Divermite™, SmartDose™, QuattroSelect™ și Soft Care™. Tehnologia fiabilă a sistemelor, în combinație cu gama complexă de produse, asigură rezultate perfecte pentru toate necesitățile dumneavoastră de curățare.

 

De la experții în care aveți încredere

Diversey este liderul mondial în soluții complete industriale și comerciale de igienă și igienizare. Înțelegem provocările legate de curățenie cu care vă confruntați în fiecare zi și ne implicăm profund în îmbunătățirea vieților oamenilor cu soluții profesionale durabile și eficiente.

Gama SURE® reprezintă angajamentul nostru global de a furniza produse de curățare profesionale care îndeplinesc cele mai stricte cerințe ale dumneavoastră în ceea ce privește eficacitatea, împreună cu respectul pentru mediul înconjurător și sănătatea umană.

 


* Pe baza unei evaluări independente OCDE 301B.
** Cu excepția curățării cuptoarelor cu produs nediluat  https://sds.diversey.com
Este posibil să nu fie disponibile toate produsele în toate țările europene. Nu sunt disponibile în afara Europei/OM.