This is a test This is a test

Produse de curățare prietenoase cu mediul

Cu adevărat curat

Cu toate soluțiile de curățare ecologice disponibile în prezent - eficacitate, cost, conformitate - este ușor să vă derutați. Sunt multe de luat în considerare. Totuși, obiectivul este simplu: îndepliniți-vă obiectivele de sustenabilitate, aveți grijă de siguranța angajaților Dumneavoastră și asigurați-vă că standardele de curățare sunt menținute.

 

Ne ocupăm noi de asta

Gama completă de produse de curățare profesională SURE, ecologică, vă permite să treceți la un viitor mai sustenabil și să vă îmbunătățiți curățarea fără a afecta eficacitatea, timpul și costurile.

Gama SURE este concepută pentru circularitate.

Reduce cantitatea de resurse prelevate din natură, limitând în același timp impactul asupra mediului - din nou și din nou, în fiecare zi.

Asta înseamnă circularitatea.

 

Produse de curățare ecologice SURE

 

Produse de curățare ecologice sustenabile

Într-o lume în care cerințele crescânde pun presiune asupra resurselor naturale ale planetei, a fi parte a soluției devine important pentru toată lumea.

SURE este oferta noastră cuprinzătoare de produse de curățare pe bază de plante, 100% biodegradabile*, concepute pentru a oferi rezultate profesionale superioare, fiind în același timp sigure pentru oameni și prietenoase cu mediul. Produsele noastre nu conțin coloranți artificiali, parfumuri, compuși de amoniu cuaternar, clor, fosfați sau compuși oxidici și sunt formulate pentru a atinge cele mai scăzute clasificări de risc.

 

plant-based cleaning products SURE

Descoperiți gama SURE în catalogul electronic Diversey

Descoperiți gama SURE

 

* Pe baza unei evaluări OCDE 301B independente. 301B este un test de biodegradare aerobă recunoscut la nivel global care monitorizează gradul de activitate al microorganismelor (evoluția CO2) expuse unui material timp de 28 de zile, rezultând astfel o citire a materialului carbonic și biodegradabilitatea produsului.