Îmbunătățiri constante
Niciodată complet satisfăcuți, întotdeauna în căutarea soluțiilor de optimizare

Thumbnail Thumbnail

Diversey este lider mondial în Soluții de igienă, cu expertiză specifică și de top în industria ospitalității.

 

Training și proceduri

Fiecare soluție Diversey este prevăzută cu un program de training complet inclus în ofertă, indiferent că este vorba de training pentru începători, periodic sau personalizat în funcție de specialitate/soluționare a problemelor, echipa de Operațiuni tehnice Diversey asigurându-se că angajații dețin cunoștințele necesare pentru a folosi echipamentele și soluțiile în mod corect.

 

Raportarea valorii

Raportarea la timp și precisă este esențială pentru operațiunile Diversey, echipele noastre de service utilizând instrumente de raportare de ultimă generație pentru analiza, controlul și raportarea problemelor curente și potențiale, în același timp oferind rapoarte privind optimizarea performanței.

 

Platforme de dozare

Platformele de dozare Diversey se axează pe controlul diluțiilor, siguranța angajaților și simplitatea utilizării. Echipamentele sunt întreținute de Specialiștii tehnici Diversey și pot fi închiriate gratuit clienților

 

Servicii de consultanță

Experiența vastă la nivel local și internațional, precum și specialiștii experți în aplicații oferă Diversey capacitatea să evalueze și să sugereze optimizarea procedurilor și proceselor interne în vederea creșterii eficienței și siguranței.

 

Sisteme de produse

O gamă de produse și sisteme selectate pentru asigurarea performanței, siguranței și simplității. Soluțiile se bazează deseori pe produse chimice concentrate cu echipamente de control al diluției sigure și ușor de utilizat.

 

Instalații și asistență

Fiecare instalație Diversey urmează același proces pentru a garanta că operațiunile clientului sunt afectate la minimum de modificări. Asistența pentru toate echipamentele și produsele chimice este oferită la locație, iar Serviciul Clienți funcționează 24/7 prin intermediul liniei noastre telefonice dedicate.

 

Sustenabilitatea

Credem că sustenabilitatea și rezultatele financiare nete mulțumitoare pot coexista. Soluțiile care protejează mediul sunt mai rentabile și reprezintă o bună practică de afaceri pentru prezent și viitor. În același timp, ne permit să ne îndeplinim răspunderea față de comunitate, o componentă esențială a spiritului Diversey.

Hospitality Continuous Improvement

Diversey oferă clienților un program care include:

  • Sisteme de dozare și distribuire de top, care garantează cele mai reduse costuri de utilizare
  • Training personalizat, față în față sau online, pe platforme Diversey de e-Learning (inclusiv materiale video de training în funcție de specificul clienților)
  • • Service la nivel național, axat pe garantarea celei mai bune soluții, inclusiv capacitatea de realizare de audituri în domeniul alimentației publice.