Soft Care Sensations: Dotări realizate din respect pentru oaspeții dumneavoastră, dar și pentru mediu.

Soft Care Sensations oferă o imagine a calității și exclusivității, îmbunătățind stilul oricărui hotel. Oaspeții vor avea încredere în mărcile pe care le folosesc și acasă. Designul se va potrivi cu toate dotările din baie. Pentru un plus de valoare, sistemul poate fi modernizat incorporând un capac care glisează peste flacon. Sistemul cu montare pe perete a fost amplu testat pentru a garanta manevrabilitate ușoară și durabilitate maximă. Comunitățile din întreaga lume încep să urmeze strategii de reducere a impactului produselor de unică folosință asupra mediului, începând cu plasticele de unică folosință. Soft Care Sensations este un sistem ecologic care vă va ajuta să reduceți deșeurile de plastic în mod semnificativ.

 

Colecția LapēTransformați momentele de zi cu zi într-o experiență multisenzorială relaxantă și exclusivistă.

Prin aromele inspirate din natură, colecţia LAPE transformă momentele de zi cu zi într-o experiență multisenzorială luxuriantă concepută pentru înfrumusețarea corpului şi îmbunătățirea stării de spirit. Design-ul modern, aromele delicate şi ingredientele de îngrijire a pielii se îmbină pentru a vă răsfăţa oaspeţii de fiecare dată când folosesc camera de baie şi pentru a crea o asociere plăcută între experienţa acestora şi unitatea dumneavoastră.

 

Săpun pentru mâini SURE: Puterea naturii pentru o curățare sigură și durabilă.

SURE Săpun pentru mâini face parte dintr-o gamă unică de produse de curățare profesională, pe bază de plante, 100% biodegradabile, pentru toate nevoile zilnice de spălare și îngrijire personală. SURE Săpun pentru mâini este un săpun delicat pentru mâini care curăță eficient pielea, având în același timp o acțiune de îngrijire asupra acesteia. Nu conține parfum și coloranți și conține ingrediente pe bază de plante, ceea ce îl face alegerea potrivită pentru organizația dumneavoastră. Produsul SURE Săpun pentru mâini are, de asemenea, un bun profil de siguranță. Este biodegradabil* și nu conține parabeni și alți conservanți.