Grija față de oameni

Toate eforturile noastre se centrează pe oameni. Oamenii noștri sunt cea mai valoroasă resursă a noastră și investim continuu în succesul lor. Programele noastre de siguranță asigură faptul că produsele noastre sunt fabricate conform celor mai înalte standarde de siguranță. Ne-am asumat angajamentul față de o cultură incluzivă care sprijină o forță de muncă diversă și căutăm în permanență posibilități de a-i ajuta pe angajații noștri să progreseze în carieră și să aibă grijă de ei înșiși și de familiile lor. În plus, programele noastre ce vizează crearea de valori comune (Creating Shared Value, CSV) au un impact pozitiv în comunitățile din jurul nostru.

Diversity and Inclusion
Obiectiv: Diversitatea de gen* și etnică** la 40% și respectiv 25% până în 2030

*La nivel mondial **Exclusiv operațiuni SUA

Ne-am propus să creștem diversitatea forței noastre de muncă, începând cu atingerea unei valori de 40% pentru diversitatea de gen în rândul cadrelor de conducere la nivel global și a unei valori de 25% pentru diversitatea etnică în SUA până în 2030. În prezent, diversitatea de gen pentru această populație este de 17,5%, iar cea etnică, de 15% în SUA. 

Continuăm să luăm măsuri pentru a integra principiile diversității, echității și incluziunii (DEI) în recrutarea, dezvoltarea talentelor și cultura companiei, pentru a crea locuri de muncă în care toți angajații să poată prospera și să-și atingă întregul potențial. De exemplu, în 2020:

  • Ne-am extins practicile de achiziție de talente în SUA și Europa pentru a include liste mai diverse de candidați. Pentru rolurile de management și cele cheie, avem nevoie de cel puțin doi candidați pentru fiecare rol care să reflecte principiul diversității.
  • Am colaborat cu organizații, printre care Circa, Goodwill, National Association of Women League (Liga Urbană) pentru creșterea rezervelor de astfel de candidați. 
  • Am continuat sponsorizările și parteneriatele cu LEAD Network (Leading Executives Advancing Diversity) pentru a atrage, reține și promova femeile din industrie prin educație, leadership și dezvoltarea afacerilor.
  • Am solicitat tuturor responsabililor Diversey să urmeze sesiuni de instruire personală privind discriminarea inconștientă. Aceste sesiuni de instruire sunt disponibile și prin materiale video pentru toți angajații, disponibile în cadrul sistemelor noastre informatice.
  • Am colaborat cu Gallup pentru evaluarea opiniilor angajaților cu privire la implicarea și incluziunea la Diversey. Folosim aceste informații pentru fundamentarea viitoarelor acțiuni și priorități. 
  • Am luat pauze de cafea virtuale în care membrii conducerii superioare au petrecut timp cu angajații din EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) pentru a discuta despre subiecte referitoare la incluziune și pentru a invita colegii din alte companii și din industrie să împărtășească cele mai bune practici. 

De asemenea, lansăm grupuri de reprezentare a angajaților - rețele locale de angajați care reunesc oameni cu interese și/sau medii comune. Oferim, de asemenea, diverse avantaje pentru sprijinirea angajaților și situațiilor lor unice, inclusiv concediu plătit pentru creșterea copilului, timp liber flexibil și soluții pentru mamele care alăptează. 

Employee Engagement
Obiectiv: Îmbunătățirea punctajului privind implicarea angajaților, vizând atingerea cuartilei superioare până în 2030

Din momentul încadrării angajaților noștri, Diversey promovează o cultură de echipă extrem de implicată și de performanță, care credem că ne asigură succesul pe termen lung. Ca parte a angajamentului nostru de a îmbunătăți continuu experiența angajaților la nivel global, ne propunem să îmbunătățim punctajul privind implicarea angajaților, vizând atingerea cuartilei superioare până în 2030. 

Fiecare regiune Diversey abordează implicarea angajaților într-un mod care este relevant din punct de vedere cultural în locul respectiv. De exemplu, în America de Nord, managerii găzduiesc sesiuni bilunare de discuții, oferind un cadru pentru a discuta problemele și a împărtăși cele mai bune practici. În America Latină, avem un program numit Fly Hummingbird de creștere a implicării prin crearea unei culturi care încurajează angajații să lucreze mai inteligent, nu mai mult. Programul constă în punerea la dispoziția angajaților a celor mai bune practici prin a) cursuri de perfecționare care se concentrează pe îmbunătățirea productivității, comunicarea eficientă și stabilirea priorităților, b) apeluri individuale între conducerea superioară și angajații care interacționează direct cu clienții și c) alinierea liniilor directoare pentru un echilibru mai bun între viața profesională și viața privată. În regiunea noastră de piețe emergente, un flux de lucru dedicat denumit „Culture Stream” lansează inițiative personalizate pentru a combina diverse elemente ale unei geografii multiculturale prin discuții de grup specializate și pauze de cafea pentru a sparge barierele și a crea un mediu de lucru incluziv. 

Soap For Hope
Obiectiv: Îmbunătățirea vieții a 1 milion de oameni din comunitățile în care operăm prin programele noastre CSV

Diversey se angajează să creeze valoare de durată în comunitățile din jurul nostru. Am conceput și implementat mai multe programe de creare de valori comune” (CSV) pentru a promova o economie circulară. Colaborăm cu clienții noștri la aceste programe pentru a ne maximiza impactul.

Cele două programe CSV principale ale noastre, Soap For Hope și Linens For Life subliniază fiecare premisă majoră a unei economii circulare: în loc să aruncăm materialele la groapa de gunoi când durata de viață utilă prevăzută se încheie, reutilizăm sau „transformăm” materialele în moduri care creează valoare economică și socială, în special pentru persoanele nevoiașe.

În 2020, programele noastre CSV s-au axat pe trei piloni: 

 

  • Sănătate: Asigurarea unui mijloc de protecție de bază în timpul crizei de COVID-19 pentru membrii vulnerabili ai societății
  • Social: Asigurarea mijloacelor de trai pentru comunitățile locale
  • Aspecte de mediu: Asigurarea unui mod semnificativ pentru clienții Diversey de a reutiliza săpunul și lenjeriile de pat nedorite și de a aduce o schimbare reală în comunitățile locale
Saftey
Obiectiv: Atingerea excelenței în materie de siguranță

Ne străduim să avem zero accidente la locul de muncă și, în ultimii 4 ani, am depășit media incidentelor care trebuie declarate la nivelul industriei. Rata noastră globală totală de incidente înregistrate (TRIR) pentru 2020 a fost de 0,39 în scădere cu 13% față de 2019. Aceasta este puțin peste ținta de 0,35 dar mult sub media industriei de 1,6. În plus, în 2020, incidentele în care sunt implicate vehicule au scăzut cu 43%, în principal în America de Nord, în mare parte ca urmare a reducerii activităților de conducere a vehiculelor din timpul restricțiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19.