Raport de sustenabilitate

Thumbnail Thumbnail

Diversey a apreciat întotdeauna buna gestionare a mediului înconjurător, ca o strategie de afaceri eficientă.

 

Eliminarea deșeurilor din activitățile noastre și utilizarea mai eficientă a resurselor în toate unitățile Diversey aduce cu sine progresul în materie de mediu și randament financiar al investițiilor. În plus, angajamentul nostru față de mediul înconjurător se extinde dincolo de activitățile noastre. De asemenea, valorificăm oportunitatea de a reduce deșeurile, de a conserva apa și de a economisi energie în unitățile clienților noștri, oferind inovații orientate spre sustenabilitate. Abordarea noastră în ceea ce privește designul produselor ne ajută și ea să progresăm, deoarece suntem atenți la sursa din care provin materialele utilizate în produsele noastre, pentru a garanta siguranța și buna gestionare a mediului înconjurător de-a lungul întregului lanț valoric.

2025 environmental goals infographic

 

Angajamentul de sustenabilitate din cadrul Diversey este reflectat și de rapoartele noastre de sustenabilitate, încă din anul 2004. Am demonstrat, de asemenea, un palmares al realizărilor, prin parteneriatele noastre cu World Wildlife Fund (WWF) și programul Climate Savers, leadership în Proiectul de informare cu privire la emisiile de carbon (Carbon Disclosure Project), asistența oferită Alianței pentru Gestionarea Apei (Alliance for Water Stewardship), distincția Asociației Națiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) pentru sustenabilitatea întreprinderii și multe altele. 

2025 Goals infographic people

 

Privind spre viitor, sustenabilitatea va rămâne esențială pentru activitatea noastră, pentru angajații noștri și pentru inovațiile cu care venim pe piață. Provocările din domeniul mediului cu care se confruntă lumea în prezent trebuie abordate de către marile companii de top care doresc să aducă schimbări în sectoarele lor industriale prin eficiență, tehnologie și practici durabile. Diversey va continua pe calea durabilității, urmărind îmbunătățirea de natură socială, economică și a mediului înconjurător.

Goals infographic solutions.png