Sustenabilitate și produse super concentrate pentru un viitor mai verde

Sustainability and Super Concentrates for a Greener Future Sustainability and Super Concentrates for a Greener Future
Deniz Alpaslan Head Shot
Senior Director - Marketing
Apr 18, 2023

Sustenabilitatea se află pe ordinea de zi de câțiva ani, însă câte companii au adoptat-o cu adevărat schimbându-și procesele pentru a atinge obiectivul triplu: oamenii, planeta și profitul?


Când vine vorba de sustenabilitate, unele hoteluri se vor mulțumi să treacă la produse pe care le consideră mai „ecologice”. Sustenabilitatea este un subiect atât de atotcuprinzător, încât schimbarea formulelor nu poate să ofere decât o parte din avantajele potențiale. Multe echipe de curățenie vor dori să meargă mult mai departe și să integreze sustenabilitatea în activitatea lor, schimbând modul în care lucrează și integrând mai multe procese.

Adoptarea produselor de curățare super concentrate constituie un exemplu bun. Apa se adaugă la punctul de utilizare și nu în ​​fabrică, cantitatea de produs necesară pentru un anumit număr de sarcini de curățare fiind astfel mai mică decât alternativele în vrac și gata de utilizare. Pe vehicule se transportă mai multe substanțe chimice și mai puțină apă, ceea ce reduce numărul total de kilometri și amprenta de carbon a livrărilor. Cantitatea redusă de ambalaje utilizate reprezintă un alt avantaj, ceea ce înseamnă că sunt consumate mai puține materii prime și că sunt generate mai puține deșeuri. În mod ideal, ambalajul va fi complet reciclabil.


Produsele super-concentrate oferă cele mai mari avantaje de sustenabilitate atunci când sunt utilizate cu echipamente de control al diluțiilor sau al dozării. Acest echipament elimină presupunerile în momentul preparării soluțiilor pentru a oferi consecvență, a elimina deșeurile și a reduce costurile. În plus, câștigurile sunt mai mari, deoarece soluțiile preparate în mod constant conform specificațiilor producătorului reduc nevoia de respălărilor costisitoare și consumatoare de timp.

Sistemul J-Fill este un bun exemplu al uneia dintre platformele Diversey proiectate pentru a furniza produse super-concentrate într-un mod sigur, simplu și fiabil. Platforma J-Fill este cea mai inovatoare și versatilă platformă de distribuire a substanțelor chimice din prezent.

 

De ce este J-Fill platforma supremă?

·         Vârf de dozare în fiecare recipient

o    Împiedică utilizarea necorespunzătoare, garantează costurile și elimină vârfurile de dozare înfundate

·         Ambalaj Spill-Tite

o    Reduce semnificativ riscul de scurgeri de substanțe chimice și de expunere chimică

·         Soluții super și hiper-concentrate

o    Asigură cea mai bună performanță a produselor din punct de vedere al costurilor

·         Portofoliu complet de produse

o    J-Fill oferă peste 40 de produse diferite de curățare în orice aplicație și mediu

·         Recipientul J-Fill poate fi utilizat într-o varietate de distribuitoare unice

o    Un recipient poate fi utilizat în mai multe distribuitoare pentru a răspunde nevoilor oricărei situații a clienților


Aceasta este o unitate de distribuire cu supapă de apă pentru patru produse care folosește tehnologia bazată pe ejector. Distribuitorul J-Fill și ambalajul J-Fill formează un sistem complet închis prevăzut cu tehnologia Spill-Tite care elimină contactul utilizatorului cu produsul concentrat lichid. Toate cele patru produse pot fi distribuite într-un recipient sau într-o găleată folosind supapa de selecție galbenă (SmartValve™). Alte avantaje includ:

·         Unitatea poate fi utilizată cu o singură mână

·         Ușile pot fi blocate pentru a împiedica furtul

·         Distribuitorul este durabil, ușor și simplu de instalat

·         Înlocuirea substanțelor chimice super-concentrate este simplă și rapidă

·         Certificat OSHPD pentru montare sigură care respectă standardele de construcții în caz de seism

·         Distribuitorul este aprobat ASSE 1055-B pentru prevenirea curgerii în sens invers.

·         Proiectat pentru diluții precise.

 

Pentru informații suplimentare despre platforma J-Fill Diversey, vizitați pagina noastră privind controlul diluțiilor.