Noul aspirator TASKI AERO BP tip rucsac de la Diversey prioritizează confortul și flexibilitatea

Jul 24, 2018

Utrecht, 24 iulie 2018 – Diversey prezintă noul aspirator captivant din gama sa de succes AERO. Noul aspirator TASKI AERO BP poate fi purtat confortabil ca versiune electrică portabilă, dar este disponibil și pe baterii, pentru agilitate maximă.

Aspiratorul TASKI AERO BP este o soluție 3 în 1 unică, putând fi folosit ca aspirator tip rucsac, aspirator cu baie de apă și chiar ca suflantă. Aspiratorul tip rucsac este ideal pentru curățarea zonelor greu accesibile cu un aspirator convențional, printre care se numără intrările cu trafic intens, spațiile aglomerate din școli, clădirile de birouri sau mijloacele de transport în comun. Modelul pe baterie este excepțional pentru zonele de circulație din clădiri sau oriunde prezența publicului face ca siguranța să fie o prioritate.

TASKI AERO BP se numără printre cele mai ușoare aspiratoare tip rucsac, profilul ultra îngust și materialul de calitate superioară al rucsacului făcându-l extrem de confortabil de purtat. Distribuția aproape perfectă a greutății pe spatele utilizatorului asigură confort maxim în timpul utilizării. Greutatea totală a versiunii electrice este de numai 4,7 kg, în timp ce versiunea pe baterie cântărește 5,3 kg.

Tehnologia cu baterie pe litiu oferă utilizatorilor încrederea flexibilității și autonomiei. Modelul TASKI AREO BP pe litiu poate fi configurat în multipli de 30 de minute, prin urmare are o autonomie nelimitată. În versiunea electrică, TASKI AERO BP deține clasificarea energetică A și asigură o aspirare impresionantă de 30 L/sec, în timp ce versiunea pe litiu asigură un debit eficient de 22 L/sec.

„Clienții noștri ne-au rugat să proiectăm un aspirator tip rucsac care oferă maximum de confort pentru utilizatori și care, în același timp, garantează rezultate excelente. Motorul de mici dimensiuni și greutatea redusă – pe lângă silențiozitatea acestuia – oferă utilizatorilor TASKI AERO BP flexibilitate extraordinară și confort,” declară Lawrence Osborne. „În câteva secunde, puteți transforma aspiratorul tip rucsac într-un aspirator cu baie de apă cu profil îngust și super compact. Ambele versiuni pot fi transformate în suflată, pe care atât clienții din industria ospitalității, cât și proprietarii de clădiri o vor aprecia pe deplin când se confruntă cu intemperii sau schimbări de anotimp. Este un exemplu edificator de plusvaloare a mărcii TASKI pentru clienții săi.”

Accesați www.taski-aero.com pentru a afla mai multe informații despre produsele disponibile din gama TASKI AERO.

Pentru informații suplimentare despre TASKI AERO BP, contactați  lawrence.osborne@diversey.com

Despre Diversey

Diversey a fost și va fi întotdeauna un pionier și un promotor al vieții. Punem în permanență la dispoziție tehnologii de curățare și de igienizare revoluționare și de încredere pentru clienții noștri din toate sectoarele de activitate la nivel mondial. Condusă de Dr. Ilham Kadri, Președinte & CEO și având sediul în Charlotte, Carolina de Nord, SUA, Diversey are aproximativ 9.000 de angajați la nivel mondial, generând vânzări nete de aproximativ 2,6 miliarde $ în 2016.

Pentru informații suplimentare, urmăriți-ne pe rețelele de socializare.