ISS & TASKI

Dumneavoastră apăsați butonul, iar robotul face munca.

ISS & TASKI SWINGOBOT 2000 ISS & TASKI SWINGOBOT 2000

 

Operațiuni de curățare revoluționate

Tot mai mulți contractanți de servicii de construcții din toată lumea adoptă tehnologii de curățare inovatoare. Integrated Service Solutions (ISS) din Danemarca ne arată cum se prezintă viitorul, acolo unde TASKI SWINGOBOT 2000 de la Diversey revoluționează curățenia în principalul oraș-port Rotterdam, în provincia neerlandeză Olanda de Sud.  

 

Provocare

Cu un spațiu de birouri de aproximativ 41.000 m2, Beurs-World Trade Centre (WTC) oferă o gamă complexă de servicii: înalt specializate, spații de birouri, săli de ședință de înaltă tehnologie, magazine, restaurante, centre de convenții, săli de dans și o galerie de artă. Atunci când WTC a decis să își modernizeze spațiile, și ISS și-a dezvoltat serviciile.

 

Soluție

ISS și-a exprimat imediat interesul pentru TASKI SWINGOBOT 2000 după ce a văzut caracteristicile de siguranță ale mașinii autonome de spălat și uscat pardoseli. Mașina evită obstacolele și se poate opri într-o manieră inteligentă atunci când detectează o schimbare. Aceasta este o soluție ideală într-un spațiu precum cel al WTC, unde dispunerea internă se poate schimba frecvent. 

 

Rezultate

  • Economii ale costurilor operaționale de până la 70%

  • Curățenia de înaltă calitate rămâne consecventă și fără compromisuri

  • Deși este un complex imens de clădiri, lucrurile sunt bine organizate

  • Management eficient, randament superior și mai puține deșeuri

  • Ajută personalul responsabil cu curățenia, fără a-l înlocui (se ocupă de sarcinile mărunte)

 

Urmăriți materialul video și/sau descărcați povestea completă!