Soluții de dezinfectare pentru spațiile de producție a produselor farmaceutice

Thumbnail Thumbnail

Mediile critice necesită cele mai fiabile procese de igienizare pentru a controla contaminarea și costurile.

 

Diversey colaborează cu clienții săi pentru a oferi avantajul unei soluții complete pentru provocările de igienă. Asigurăm un proces de fabricație sigur al produselor farmaceutice, claritatea procedurilor de curățare și produsele chimice necesare. Aplicațiile noastre inovatoare creează un echilibru între obiectivele operaționale și obiectivele de sustenabilitate în materializarea ambițiilor dumneavoastră.

 

pharma hygiene assured

 

Identificarea detergentului corect este crucială. Conceptul nostru inovator și fiabil asigură utilizarea protocolului optim. Soluțiile noastre se adresează atât producției sterile, cât și celei nesterile. Accelerăm procedurile de operare standard din domeniul farmaceutic, reducem volumul deșeurilor și costurile asociate, în același timp protejând produsele împotriva contaminării.

 

Curățarea și dezinfectarea suprafețelor sunt primordiale. În lipsa unui program eficient de dezinfecție care să răspundă priorităților-cheie din domeniu – conform exigențelor clienților dumneavoastră și ale autorităților de reglementare – încrederea în marca dumneavoastră este supusă unei amenințări semnificative. Echipa noastră vă va optimiza și vă va personaliza programele de igienă la standarde de talie mondială.

 

pharma value drivers

 

Cerințele administrative și normative în schimbare – precum REACH și BPR – reprezintă o presiune în plus asupra prevenirii și controlului contaminării. Diversey este lider în interpretarea și îndeplinirea conformității în mod activ. Validarea este vitală în selectarea agenților de curățare potriviți și determinarea amplorii proceselor de curățare în vederea optimizării unităților dumneavoastră.