Îngrijirea mochetelor
Mai curat. Mai uscat. Mai rapid. Proiectat pentru comoditate și performanță

Thumbnail Thumbnail

Diversey oferă o gamă largă de soluții pentru îngrijirea mochetei care înlătură punctele, petele și vă ajută să obțineți o curățare în profunzime, pentru a crea o primă impresie de durată. De la șampoane de înaltă performanță până la extractoare de înaltă presiune, sistemele noastre de curățare a mochetelor redau fiecărei mochete aspectul curat pe care vi-l doriți.


Avem soluții de top pentru îngrijirea mochetei și oferim atât echipament, cât și detergenți și detașanți potriviți pentru curățarea mochetelor. Sistemul nostru cu spumă uscată asigură o uscare mai rapidă, precum și o curățare și extracție foarte bună, iar murdăria încapsulată se usucă și este evacuată. Detașanții zilnici de la Diversey împiedică accidentele nefericite precum sucul de struguri sau vinul roșu, cafeaua sau chiar sângele, să lase urme pe mochetă.

Produsele de îngrijire a mochetei Diversey Carpet Care reprezintă doar o parte din gama noastră completă de îngrijire a pardoselilor care include substanțe chimice, instrumente de aplicare, echipamente inteligente, cursuri de instruire și asistență care asigură rezultate de calitate. Suntem partenerul dumneavoastră de încredere, care oferă soluții totale.